Σελένη Φωτιάδη

H Σελένη Φωτιάδη είναι μια παίκτρια του “My Style Rocks” που αναγκάστηκε να βρεθεί εκτός πλατό γιατί αντιμετώπισε ένα σοβαρό ζήτημα υγείας αλλά θα επιστρέψει και ετοιμάζει όλα τα looks που θα παρουσιάσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με την Emilia Vodos και οι δυο τους βγαίνουν και διασκεδάζουν μαζί ενώ περνούν πολλές ώρες στο πλατό του ριάλιτι μόδας.

Η Σελένη Φωτιάδη επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η Εμιλία Βόντος αποκάλυψε πως ήδη έχει κάνει γύρισμα καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου είναι μαζί στο ίδιο όχημα και η συμπαίκτρια της κρατά τα ρούχα τα οποία επέλεξε να φορέσει και τη βλέπουμε να έχει στο κεφάλι έναν πολύ ιδιαίτερο μπερέ.

 

Γιατί απουσίαζε από το MSR

Η παίκτρια με την έντονη προσωπικότητα και το πολύ καλό λεξιλόγιο, βρέθηκε εκτός παιχνιδιού καθώς έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να ακολουθήσει αγωγή και να μείνει σπίτι της έτσι ώστε να ξεκουραστεί.

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου είπε χαρακτηριστικά:

“Αγαπάκια μου που στέλνετε και με ρωτάτε γιατί δεν είμαι στο παιχνίδι, είναι γιατί ήμουν άρρωστη με οξεία λοίμωξη αναπνευστικού. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο και κάνω ακόμη αγωγή. Σε λίγες μέρες όμως πάλι θα είμαι κοντά σας. Μεγάλο φιλί”.

Τσέκαρε και αυτά: