Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη βρίσκεται εκτός κάποιων επεισοδίων του My Style Rocks λόγω ενός προσωπικού θέματος αλλά το όνομα της ακούστηκε πολύ στο επεισόδιο της Δευτέρας 20/3 καθώς αναφέρθηκε η Emilia Vodos στη φιλία τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μπορεί να μη βρίσκεται στα επεισόδια του MSR όμως η Σελένη Φωτιάδη χρησιμοποιεί το Instagram για να δείξει διάφορα πράγματα και αποφάσισε να απαντήσει σε όσα είπε η Εμιλία Βόντος για τη φιλία τους!

Χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram:

“Με ρωτάτε επίσης όπου με συναντάτε για το αν με συνδέει φιλία με τα κορίτσια Βασιλική και Αιμιλία και τι θέση θα πάρω στο παιχνίδι για τους στιλίστες εκατέρωθεν αν και εφόσον υπάρχουν. Γυρνώντας στο παιχνίδι προφανώς και θα πάρω θέση για όλα γιατί πάντα μιλάω ανοικτά. Σε λεπτομέρειες ιδιαίτερα δε θα μπω , ωστόσο να σας πω πως φιλίες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορούν να λεχθούν και κάτω από αυτές τις θολές συνθήκες. Αυτό όμως που ξεκαθαρίζω είναι ότι αυτές οι δυο κοπέλες μου κινητοποιούν συναισθήματα ειλικρινή. Αυτά θα τα στηρίζω μέχρι τέλους γιατί είμαι συνεπής και δεν μου αρέσει να αλλάζω στρατόπεδα ή να κρύβομαι σε θεσμό αυλοκολάκων για να μη δυσαρεστήσω το κοινό ή να φαίνομαι η καλή”. 

Η Σελένη αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι τις επόμενες μέρες και έχει πολλά να πει!

 

Tσέκαρε και αυτά: