Σελένη Φωτιάδη

Σε μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η Σελένη Φωτιάδη στο gala του “My Style Rocks” το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/3 καθώς μίλησε για τη νευρική ανορεξία που πέρασε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η νεαρή δικηγόρος με το πολύ ιδιαίτερο στιλ που συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με το δικό της pin up look και όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε πως χαίρεται που δείχνει να αγαπά το σώμα της και να κυκλοφορεί με πολύ άνεση, εκείνη λύγισε και αποκάλυψε ένα περιστατικό του παρελθόντος.

Η Σελένη Φωτιάδη αποκάλυψε πως έπασχε από νευρική ανορεξία σε ηλικία 16 ετών και πως της πήρε πολύ χρόνο για να αποδεχτεί και ανά αγαπήσει τον εαυτό της και το σώμα της.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη η οποία έφερε δάκρυα στα μάτια της παίκτριας αλλά και συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής ενώ η ίδια είπε πως δεν αγαπούσε το σώμα της παλαιότερα και πως είχε φτάσει στα 42 κιλά! Πάλεψε όμως για να αγαπήσει τον εαυτό της και πλέον διαθέτει μια υπέροχη και υγιέστατη φιγούρα την οποία έχουν εκθειάσει πολύ χρήστες του διαδικτύου!

Tσέκαρε και αυτά: