Σελένη Φωτιάδη

H Σελένη Φωτιάδη είναι μια παίκτρια του My Style Rocks η οποία έχει πολύ ισχυρή άποψη και στο επεισόδιο της Παρασκευής 3/3 την είδαμε σε παροξυσμό διότι έχει πολλά παράπονα από τους κριτές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παίκτρια που διαθέτει εξαιρετικό λόγο στάθηκε μπροστά στους κριτές για να κριθεί για το colorblocking που επέλεξε να κάνει αλλά δεν της άρεσαν καθόλου αυτά που άκουσε με αποτέλεσμα να έχει ειρωνικό ύφος το οποίο δεν άρεσε σε κανέναν. Η Σελένη ξέσπασε λέγοντας πως έχει αδικηθεί περισσότερο από όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι και πως οι κριτές έχουν επιβραβεύσει άλλα look στα οποία χεν έχει γίνει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια και χρησιμοποιούν μόνο fast fashion προϊόντα.

Όταν είπε πως παραλίγο να χάσει την πρωτιά από τη Ρέινα Βενέτη ενώ ήταν ντυμένη με fast fashion items, προκάλεσε το θυμό της συμπάικτριας της με αποτέλεσμα να της απαντήσει και να λογομαχήσουν!

Όλες οι παίκτριες ξεσηκώθηκαν διότι πιστεύουν πως μπορεί κάποια παίκτρια να φορά τα συγκεκριμένα ρούχα διότι είναι οικονομικά και δεν έχουν όλες τη δυνατότητα!

Ωστόσο, η Σελένη Φωτιάδη συνεχίζει να έχει συγκεκριμένη άποψη και είπε πως την επόμενη φορά θα εμφανιστεί με ένα απλό τζιν και θα κάνει ότι και οι άλλες κοπέλες!

Είναι πολύ απογοητευμένη και στεναχωρημένη!

Τσέκαρε και αυτά: