Σελένη Φωτιάδη

H Σελένη Φωτιάδη είναι μια γυναίκα που φέρεται να αγαπά τα social media καθώς είναι πολύ ενεργή στο Instagram και παρουσιάζει διάφορες εικόνες από την καθημερινότητα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η καλλιτέχνης και συγγραφέας αποφάσισε να συστηθεί στο ελληνικό κοινό μέσω του ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” και διαθέτει πολύ ιδιαίτερο στιλ το οποίο σίγουρα θα απασχολήσει τους κριτές που κάθονται ανααυτικά στις θέσεις τους.

Είναι μια τολμηρή γυναίκα και δε φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ της ενώ θέλει να εκφράζεται μέσω των ρούχων της χωρίς να δαπανά πολλές ώρες για να δημιουργήσει ένα outfit.

H 34χρονη συγγραφέας με σπουδές στη νομική, αποφάσισε να αφήσει τα δικαστήρια για να ασχοληθεί με τη συγγραφή και την υποκριτική και της αρέσει να ασχολείται με καλλιτεχνικά πράγματα!

Έχει εκδώσει ένα μυθιστόρημα και μια ποιητική συλλογή και ασχολείται παράλληλα με το θέατρο.

Θεωρεί πώς μπορεί να δείξει στον κόσμο πώς υπάρχον διαφορετικά πρότυπα μόδας και μπορεί να δώσει έμπνευση στις γυναίκες που ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά.

Τα μοντέλα του Instagram δεν είναι του γούστου της και όπως θα δεις και εσύ στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media διαθέτει διαφορετικές εικόνες σε σχέση με αυτές που συνήθως βλέπουμε.

Το Instagram account της είναι από εκείνα που δείχνουν την καλλιτεχνική της φύση και προβάλλει κάθε φορά , πράγματα, τα οποία φανερώνουν όσα της αρέσουν! Παράλληλα ποζάρει με μαγιό, δείχνει τοπία και μέρη που θα θέλαμε να βρισκόμαστε τώρα και της αρέσει να δείχνει τις δουλειές της.

Της αρέσει να δοκιμάζει διάφορα looks και θα μπορούσε να πει κανείς πώς είναι μια “ανέμελη ψυχή” η οποία δε θέλει να εγκλωβίζεται!

Η Σελένη Φωτιάδη μπαίνει στο My Style Rocks με σκοπό να δείξει το στιλ της και ελπίζει πως θα αρέσει στον κόσμο και τους κριτές.

Τσέκαρε και αυτά: