Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη είναι ένα από τα πρώτα 9 κορίτσια τα οποία μπήκαν στο ριάλιτι μόδας το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, “My Style Rocks” και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ.

Όπως έχει πει η ίδια στην προσωπική της συνέντευξη, διαθέτει ιδιαίτερο στιλ και δε φοβάται να τολμήσει αλλά και να επενδύσεις χρήματα για πράγματα τα οποία της αρέσουν και θέλει να έχει.

Το βιογραφικό, η καταγωγή και η ηλικία της

Η Σελένη Φωτιάδη είναι 34 ετών και έχει επιλέξει να μένει στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία είχε ανακαλύψει πώς έχει καλλιτεχνική φύση αλλά αποφάσισε να σπουδάσει νομική. Ξεκίνησε να ασχολείται με το επάγγελμα αλλά γρήγορα κατάλαβε πως δεν είναι για αυτή καθώς είναι καλλιτεχνικό πνεύμα.

Το 2012 ξεκίνησε να εκδίδει τα βιβλία της και έχει ήδη εκδώσει δυο -μια ποιητική συλλογή και ένα μυθιστόρημα. Μάλιστα, είναι μέλος μιας ομάδας που ασχολείται με το θέατρο και ετοιμάζει μια παράσταση που αφορά στην έμφυλη βία.

Ο λόγος για τον οποίο μπήκε στο “My Style Rocks” είναι διότι θέλει να δείξει στον κόσμο ένα διαφορετικό πρότυπο μόδας και ίσως δώσει έμπνευση σε κορίτσια που αγαπούν το θέατρο και τα εικαστικά.

Δεν έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες που θέλουν να αντιγράφουν στο στιλ τις γυναίκες που αποκαλούνται “μοντέλα του Instagram” και θέλει να βλέπει ανθρώπους με το δικό τους προσωπικό στιλ.

Παρόλο που δεν επιλέγει να αγοράζει ακριβά κομμάτια,  έχει επιλέξει κατά καιρούς να βάλει στην ντουλάπα της ένα φόρεμα του Πάνου Ζήνα αξίας 3.000 ευρώ αλλά και παπούτσια αξίας 1.800 ευρώ.

Δεν πιστεύει πώς οι άλλες γυναίκες τη ζηλεύουν αλλά στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπη με περίεργες συμπεριφορές. Δεν έχει πρόβλημα με την κριτική, αν δεν περιέχει εμπάθεια και αδικία.

Το instagram της

Η Σελένη Φωτιάδη έχει επιλέξει να φέρει το όνομα @mh_mastoreueis_tamesaxykta και στις φωτογραφίες που αναρτά παρουσιάζει την καλλιτεχνική της φύση!

Μέσα από τις φωτογραφίες της, καταλαβαίνουμε τρία πράγματα:

  1. Είναι δημιουργική
  2. Της αρέσει να ξεχωρίζει
  3. Δεν έχει στιλ το οποίο θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει συνηθισμένο

Τσέκαρε και αυτά: