Selfie κόλπα

Selfie κόλπα: Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι καρακαλλόνα ή καρακαλλόνος και θέλεις να δείξεις στους πιστούς σου followers στο Instagram, πόσο όμορφο πλασματάκι είσαι; Μια φωτογραφία είναι αρκετή για να μαζέψεις likes!

Η Lindsey Pelas είναι ένα κορίτσι που αναρτά σχετικά προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram και μέσω αυτών καταφέρνει να κλείνει συμφωνίες και να πληρώνεται ενώ μετρά και 8 εκατομμύρια followers! Ταπεινά πράγματα!  Άρα κάτι ξέρει! Και επειδή κάτι ξέρει, αποκαλύπτει στην Page Six τα τρία κόλπα για να βγάλουμε μια καλή selfie (και δε χρειάζεται να αφαιρέσουμε τα ρούχα μας για να επιτευχθεί αυτό, αγάπη).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINDSEY PELAS (@lindseypelas)

Ποια είναι τα κόλπα σύμφωνα με τη Lindsey Pelas :

#1. Βρες μια καλή εφαρμογή για να επεξεργάζεσαι τις εικόνες σου! Μπορείς να βρεις εφαρμογές οι οποίες δεν κοστίζουν όσο ένα σπίτι και να κάνεις καλή επεξεργασία έτσι ώστε να διορθώσεις ατέλειες και φωτισμούς.

#2. Βρες τη γωνία που σε κολακεύει έτσι ώστε να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με τον καλύτερο τρόπο! Χαζή νομίζεις πως είναι η Δέσποινα Βανδή όταν μας δείχνει το προφίλ της;

#3.Ο φωτισμός μπορεί να κάνει τη selfie κόλπα απογειωθεί ή να σε καταστρέψει! Οπότε, φρόντισε να έχεις καλό φωτισμό ο οποίος θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά σου!

Καλό…. σελφάρισμα babe!