Σελίν Ντιόν

Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους φανς της η Σελίν Ντιόν πως δε θα πραγματοποιήσει συναυλίες το 2023 σε πόλεις της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια αναμενόταν να πραγματοποιήσει συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας “Courage tour” και θα ερχόταν στις 9 Ιουνίου του 2023, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς οι συναυλίες θα γίνουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων το 2024.

Στο μήνυμα της, η Σελίν Ντιόν είπε :

“Γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να σας μιλήσω μετά από καιρό. Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Μου λείπετε… να σας βλέπω…να είμαι στη σκηνή…να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

H τραγουδίστρια προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να συνέλθει καθώς ταλαιπωρείται πολύ με την υγεία της και θέλει να βρεθεί στη σκηνή όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά όπως αποκάλυψε, το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, από το οποίο πάσχει δεν της επιτρέπει να κάνει όλα όσα θέλει και με δάκρυα στα μάτια εξήγησε στους θαυμαστές της τι συμβαίνει.

Τσέκαρε και αυτά

Γήπεδα Αθήνα : Η διαμόρφωση του χώρου στην Ακαδημία Πλάτωνος

Ρομά : Ο πυροβολισμός του 16χρονου και οι καταστροφές

 

Ad