Σεμινάριο θεάτρου

Σεμινάριο θεάτρου: Κάθε γεγονός έχει πολλαπλές ερμηνείες και επιδράσεις ανάλογα με τον τρόπο που θα γίνει αντιληπτό και ανάλογα με τη διάθεση του ατόμου απέναντί του. Όπως και κάθε φράση ή ακόμα και λέξη.

Η ίδια φράση μπορεί να ειπωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους προκαλώντας και διεγείροντας αντίστοιχα πολλά, διαφορετικά συναισθήματα. Η επιρροή του συνομιλητή μας είναι καθοριστική στο πώς θα επιλέξουμε να εκφέρουμε τον λόγο, δημιουργώντας διαφορετικές αντιδράσεις και κατευθύνσεις.

Μια μικρή ιστορία

Η δική σου φράση -φανταστική ή μη- με τη δική μας καθοδήγηση θα μεταμορφωθεί και θα εξελιχθεί σε μια μικρή ιστορία που θα εκφράζει αυτό που θα ήθελες να έχει συμβεί ή αυτό που θα μπορούσε να έχει συμβεί σε ένα παράλληλο σύμπαν που κανείς δεν έχει επισκεφθεί, αλλά όλοι εύχονται να υπάρχει. Ή στην δημιουργία του εντελώς δικού σου προσωπικού σύμπαντος.

Κοινή συνισταμένη της κάθε μικρής ιστορίας είναι η αποδόμηση και η κωμική διάθεση με εργαλεία το μαύρο χιούμορ, τον σαρκασμό και την μοναδικότητα του ατόμου που την εκφέρει.

Οι συμμετέχοντες ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν την ιστορία με την ίδια μεθοδολογία ή απλώς να την κρατήσουν για να θυμούνται, πως όλα ξεκινούν με μια φράση ή με μια λέξη που μας έρχεται στο μυαλό και καταλήγει να γίνει ένας μονόλογος ή ένα διήγημα.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΟΥΝ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ

Πληροφορίες
  • Σάββατο 2/4 18:00 – 21:00 & Κυριακή 3/4 12:00 – 15:00
  • Σύνολο ωρών: 6
  • Χώρος διεξαγωγής: Εργαστήρι θεάτρου Καταπactή (Κορομηλά 19, Αθήνα, Ν. Κόσμος 11745)
  • Κόστος συμμετοχής: 50€
  • Πληροφορίες: 2168096448, email: info@katapacti.gr