Sencor

Γνωρίζετε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρός αέρας στο σπίτι μας; Την περίοδο των ιώσεων ή των εποχικών αλλεργιών, η Sencor σου προσφέρει τη δυνατότητα να προλάβεις την εμφάνιση αυτών, εξασφαλίζοντας και διατηρώντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου καθαρή.

Οι καθαριστές αέρα της Sencor είναι σύμμαχοί σου σε αυτή την προσπάθεια, ειδικά τώρα που η προστασία σου από κάθε σωματίδιο γίνεται ακόμα πιο αναγκαία για όλους τους χώρους του σπιτιού σου. Με συνιστάμενο εμβαδό 10-60 m2 και έως και 3 εντάσεις και ταχύτητες, οι καθαριστές αέρα καλύπτουν κάθε δωμάτιο.

SENCOR Καθαριστής αέρα SHA 6400WH

Ο SENCOR SHA 6400WH είναι ένας κομψός και μαζεμένος βοηθός στον καθημερινό καθαρισμό του αέρα στο σπίτι. Με 4 σημεία φιλτραρίσματος συμπεριλαμβανομένου της ακτινοβολίας UV-C, διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή αποδοτικότητα και προσφέρει ένα υγιές περιβάλλον στην καθημερινότητά σου.

Sencor

SENCOR Καθαριστής αέρα SHA 8400WH

Ο καθαριστής αέρα SENCOR SHA 8400WH σου προσφέρει την σιγουριά που χρειάζεσαι για την καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Με λειτουργίες, ακτινοβολία UV-C και φιλτράρισμα 3ων σημείων σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό, εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον συνεχώς. 

SENCOR Καθαριστής αέρα SHA 9400WH

Ο καθαριστής αέρα SENCOR SHA 9400WH θα είναι ο ιδανικός βοηθός για να δημιουργήσεις το ασφαλέστερο περιβάλλον για εσένα και την οικογένεια σου. Με moter BLDC και CADR 483 m3/h (ρυθμός χορήγησης καθαρού αέρα), φιλτράρισμα 8 σημείων και ανίχνευση ποιότητας του αέρα θα έχεις μια καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου ανά πάσα στιγμή.

Με τον ενσωματωμένο ανιχνευτή ποιότητας αέρα, θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι συνθήκες επικρατούν στο σπίτι σου και θα μπορείς είτε να επιλέξεις το επίπεδο που θες είτε να ενεργοποιήσεις το αυτόματο πρόγραμμα και να χαλαρώσεις.

Επιπλέον χάρη στην «σιωπηλή λειτουργία», ο καθαριστής αέρα SHA 9400, είναι ιδανικός για νυχτερινή χρήση καθώς διαθέτει λειτουργία χαμηλού φωτισμού και χαμηλό επίπεδο θορύβου 29dB.