Σερ

Η Σερ είναι ένα από μεγαλύτερα fashion icons της παγκόσμιας showbiz και έχει καταφέρει να γαλουχήσει γενιές και γενιές με το στιλ της και τα τραγούδια της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι στα καλύτερα της καθώς βρήκε τον έρωτα στα μάτια του μουσικού παραγωγού Αλεξάντερ Έντουαρντ, και απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με τη σχέση της, όσο και με την επιστροφή της σε ένα χρώμα μαλλιών που μας θυμίζει το παρελθόν.

Η 76χρονη Σερ έχει καταφέρει να σπάσει τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να μην ερωτεύονται και να μη διεκδικούν τον έρωτα,  και ποζάρει με ένα τεράστιο χαμόγελο δίπλα στον καλό της και να είναι πλέον ξανθιά!

Η γυναίκα που έχει εμπνεύσει πολλάκις την Κιμ Καρντάσιαν με τα looks της, θέλησε να επιστρέψει σε ένα look το οποίο έχουμε δει στο παρελθόν και σίγουρα είναι κάτι το οποίο της ταιριάζει και είναι διαφορετικό!

H τραγουδίστρια κάνει ότι της αρέσει και δεν τη νοιάζει ότι και αν λένε οι άλλοι και για αυτό μας αρέσει πολύ! Είναι icon, κάνει αυτό που θέλει και δεν απολογείται για τίποτα και σε κανέναν!

Είναι το απόλυτο mood και μας αρέσει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: