Σέβα Λογοθέτη

Η Σέβα Λογοθέτη είναι ένα από τα πρόσωπα που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του MasterChef 2023 και στην οντισιόν της κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το πιάτο που δημιούργησε και έτσι είναι στη βίλα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η μαγείρισσα θέλησε να παρουσιάσει ένα άρτιο πιάτο στους κριτές καθώς έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό της και δεν αρκείται στα μέτρια! Και τα κατάφερε με τη λευκή ποδιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seva Logotheti (@sev_log)

  • Σέβη Λογοθέτη :Βιογραφικό, ηλικία, ο σύζυγος, καταγωγή, Instagram

Η 27χρονη Σέβα Λογοθέτη ζει στην πανέμορφη Ρόδο. Ο γονείς της τη μεγάλωσαν μέσα στο εστιατόριο που διαθέτουν στην Τήλο και από μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη στη μαγειρική. Επομένως η ενασχόληση της με αυτή ήταν αναπόφευκτη. Έχει πολλά χόμπι όπως είναι ο χορός και το τραγούδι ενώ είναι παντρεμένη με έναν άνδρα που όπως λέει τη στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seva Logotheti (@sev_log)

Είναι μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τους στόχους της και θέλει να κερδίσει το ριάλιτι μαγειρικής ως η πρώτη ερασιτέχνης.

Αγαπά πολύ την παράδοση και δε θέλει να ξεχνά τις ρίζες της! Για αυτό το λόγο επέλεξε στις οντισιόνς να δημιουργήσει ένα πιάτα το οποίο εμπνεύστηκε από μια συνταγή της γιαγιάς της καθώς θεωρεί πως αυτά είναι τα πιάτα τα οποία μένουν στο μυαλό ενός ανθρώπου.

  • Το Instagram

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insta αναρτά πολλές προσωπικές της στιγμές με τον σύζυγο της και επιλέγει να μοιραστεί με τον κόσμο διάφροα πράγματα τα οποία της αρέσουν.

Της αρέσουν τα ταξίδια και θέλει σε όλα αυτά να έχει τον σύντροφο της τον οποίο λατρεύει.

Τσέκαρε και αυτά: