s3xting

Ξέρετε τι είναι το s3xting ε; Βγαίνει από το s3x και το text. Δηλαδή σ3ξ μέσω μηνυμάτων ή φλερτ με μηνύματα και πάει λέγοντας. Στην Ελλάδα εμείς όμως επειδή είμαι και γλωσσοπλάστες το ονομάζουμε καυλάντισμα και φυσικά γίνεται από τα αγαπημένα μας, κατά τα άλλα, social media.

Είναι απιστία λοιπόν όταν ένας από τους δύο ασχολείται με αυτό το καυλάντιμα; Οι απόψεις πολλές, αλλά εμείς θα σας πούμε τη δική μας άποψη, αυτή του citynow.gr

Και η απάντηση είναι ξεκάθαρη! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

Το s3xting μέσω μηνυμάτων γίνεται κυρίως από το social media και για έναν single είναι μια χαρά, αλλά για έναν δεσμευμένο. Φαντάζεστε να κάνει ο σύντροφός σας s3xting την ώρα που εσείς καθόσαστε στον καναπέ και βλέπετε αγαπημένοι μία ταινία; Και δεν είναι αυτό απιστία; Επειδή δεν υπάρχει σωματική επαφή; Κι όμως καλέ μου αναγνώστη είναι μια χαρά απιστία και κατά τη γνώμη μας από τις πιο χυδαίες.

Πρώτος λόγος. Αφού δεν είναι απιστία γιατί δεν γυρνάς στον σύντροφό σου να του δείξεις τι κάνεις και τα μηνύματα που ανταλλάζεις; Γιατί ξέρεις ότι κάνεις κουτσουκέλα (λαϊκή έκφραση) αλλά μου αρέσει. Ξέρεις ότι κάνεις κάτι κακό και για αυτό το κρατάς μυστικό από το σύντροφό σου και το παίζεις ταπεινό χαμομηλάκι.

Επίσης το να φουντώνεις με μηνύματα γιατί να μην είναι απιστία προς το ταίρι σου; Δηλαδή το γεγονός ότι πιθανότατα δεν θα βρεθείς με αυτό το πλάσμα και θα μείνετε στα μηνύματα μέσω των social media δεν σημαίνει ότι φουντώνεις με κάτι άλλο εκτός από το ταίρι σου; Ή μήπως θέλετε απλά να το ονομάσουμε απιστία του μυαλού και όχι του σώματος. Ακόμα κι αν το παραδεχθώ (που δεν παίζει με τίποτα) πάντα η λέξη απιστία υπάρχει και στις δύο περιπτώσεις.

Το ότι είναι απιστία αποδεικνύεται κι αλλιώς. Πώς θα αντιδρούσε το ταίρι σας εάν το μάθανε αφού βέβαια κατάφερνε να ξεπεράσει τους 300 κωδικούς που έχετε βάλει στο κινητό  γιατί έχετε λερωμένη τη φωλιά σας. Εάν σας αγκάλιαζε και σας έλεγε “μπράβο αγάπη μου πολύ χαίρομαι που καυλαντίζεις με άλλους τότε ορμάτε στα social media και κάντε ότι θέλετε. Επειδή όμως δεν θα πει αυτό και δεν αποκλείεται να σας στείλει στη μάνα σας τότε ακούστε τι σας γράφω ότι είναι ξεκάθαρη απιστία.

Μάλιστα είναι απιστία που δηλώνει ένα τεράστιο ψυχολογικό κενό μέσα στον άνθρωπο που το κάνει. Αυτό να μαζέψει ψίχουλα αποδοχής, να μαζέψει την ήδη κουρελιασμένη αυτοπεποίθησή του αγνοώντας αυτό το πλάσμα τι θα προκαλέσει εάν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο. Θα πληγώσετε έναν άνθρωπο γιατί δεν μπορείτε να μαζέψετε τα χέρια σας από τα social media.

To s3xting από έναν δεσμευμένο είναι κατακριτέο σε κάθε περίπτωση. Και όποιος το υπερασπίζεται ως κάτι αθώο και σε καμία περίπτωση ως απιστία θα ήθελα να δω την αντίδρασή τους όταν θα τους το κάνει το δικό τους ταίρι.