Shannen Doherty

Shannen Doherty: Όλοι στην Ελλάδα την αγαπήσαμε ως Μπρέντα στο Μπέβερλι Χιλς και υπήρξε μεγάλη ταραχή, όταν αποκαλύφθηκε πριν χρόνια πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Από τότε εκείνη έδωσε σκληρή μάχη και βγήκε νικήτρια. 

Αλλά δυστυχώς ο καρκίνος για την Shannen Doherty επέστρεψε. Αυτό αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Good Morning America λέγοντας πως ο καρκίνος την ξαναχτύπησε αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και μάλιστα στο 4ο στάδιο. 

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν η Μπρέντα θα ξαναπολεμήσει τη νόσο. «Θα μαθευτεί σε λίγες μέρες ούτως η άλλως ότι διαγνώσθηκα με καρκίνο του στήθους στο 4ο στάδιο Προτιμώ ο κόσμος να το μάθει επό εμένα. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι΄ αυτό είμαι εδώ » είπε στην εκπομπή η Σάνεν. «Δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμα» συμπλήρωσε.

Από την πρώτη φορά που διαγνώστηκε με καρκίνο, η Shannen Doherty δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να μιλάει για τη νόσο, ενώ μέσω των social media ενημέρωνε διαρκώς τους θαυμαστές της και τους φίλους της για την πορεία της θεραπείας της.

Στην εξομολόγηση που έκανε με δάκρυα στα μάτια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον καλό της φίλο, Λουκ Πέρρυ ή τον Ντίλαν του Μπέβερλι Χιλς λέγοντας χαρακτηριστικά “εγώ έχω καρκίνο και εκείνος που ήταν υγιής έφυγε”.