Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 15:50 και κάθε μέρα Δευτέρα έως Παρασκευή

Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, η διαχρονική αξία του μεσημεριού, επιστρέφει για 5η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.

ad

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«Shopping Star» της 2ης εβδομάδας της 5ης σεζόν, αναδείχθηκε η 25χρονη Αναστασία, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 3ης εβδομάδας, για την 5η σεζόν του Shopping Star!

– Η 44χρονη Σιμώνη, δημόσιος υπάλληλος
– Η 39χρονη Αθηνά, νοσηλεύτρια

– Η 18χρονη Κωνσταντίνα, φοιτήτρια
– Η 48χρονη Μιράντα, ξενοδοχοϋπάλληλος
– Η 30χρονη Χριστίνα, ιδιοκτήτρια σχολών χορού

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία
μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι:

“ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ”

Το trailer της Δευτέρας 21/9:

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 5η χρονιά στο Star!