Σιγκαπούρη

H Σιγκαπούρη έχει το πιο κουλ αεροδρόμιο στον κόσμο και μέσα σε αυτό μπορεί να βρει κανείς απίστευτα πράγματα καθώς θυμίζει πάρκο διασκέδασης και όσοι το έχουν επισκεφτεί κάνουν λόγο για ένα πραγματικό “διαμάντι”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το αεροδρόμιο Changi είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ασία και έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα αεροδρόμια βρίσκονται στην Ευρώπη και την Αμερική, αφού οι επισκέπτες δεν μπορούν να σταματήσουν να κάνουν βόλτες τριγύρω και να απολαμβάνουν τις ανέσεις που διαθέτει.

Άνοιξε το 1981 και διαρκώς εξελίσσεται αφού προστίθενται νέοι χώροι και κατάφερε να πάρει για μια ακόμη χρονιά το πρώτο βραβείο στο Skytrax World Airport Awards 2023.

Το εκπληκτικό αεροδρόμιο που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, έχει καταφέρει να πάρει 8 φορές το συγκεκριμένο βραβείο και οι επιβάτες που ταξιδεύουν εύχονται πάντα να καθυστερήσει η πτήση τους έτσι ώστε να μπορέσουν να χαζέψουν τον τεχνητό καταρράκτη και τους χώρους που διαθέτει.

Μέσα σε αυτό θα βρει κανείς εστιατόρια, τραμπολίνα, μαγαζιά που προσφέρουν προϊόντα στον κόσμο και διάφορες. ατραξιόν που σίγουρα πρέπει κάποιος να δει.

Ο κόσμος που φτάνει στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα βλέπει και ελπίζουμε να το δούμε και εμείς σύντομα.

Tσέκαρε και αυτά :