Είμαστε περήφανοι που υπάρχουν Έλληνες σχεδιαστές, όπως η Σήλια Κριθαριώτη, που μέσα από τη δουλειά τους μάς κάνουν γνωστούς σε όλον τον κόσμο!

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι αποδεδειγμένα μια από τις καλύτερες σχεδιάστριες υψηλής ραπτικής στον κόσμο, καθώς η British Vogue σε πρόσφατο δημοσίευμά της κατέταξε τον οίκο “Celia Kritharioti” ως ένα από τα 7 καλύτερα atelier υψηλής ραπτικής παγκοσμίως.

Η πανέμορφη Ελληνίδα σχεδιάστρια, ανέβασε μια φωτογραφία – πορτρέτο στο Instagram, στην οποία δείχνει πανέμορφη φορώντας κόκκινο κραγιόν.

ad

Το κόκκινο σηματοδοτεί το χρώμα της θεματολογίας της νέας συλλογής που σχεδιάζει και η κολεξιόν θα φέρει το όνομα “Red Collection”.

Η Σήλια Κριθαριώτη έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: “Red is love, inspiration, passion, seduction, a commitment and an attitude: Βe red in grey world. Getting ready for a new Collection” που σημαίνει “το κόκκινο είναι αγάπη, έμπνευση, πάθος, αποπλάνηση, αφοσίωση και στάση ζωής: Να είσαι κόκκινος σε ένα γκρίζο κόσμο. Ετοιμαστείτε για μια νέα συλλογή”.