Simpsons προβλέψεις

Simpsons προβλέψεις : Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα επεισόδια των γνωστών κίτρινων κινουμένων σχεδίων να εμφανίζονται καταστάσεις οι οποίες έγιναν πραγματικότητα μετά από κάποια χρόνια και οι δημιουργοί της σειράς θεωρούνται από πολλούς “σύγχρονοι” προφήτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Tα κίτρινα πλάσματα που κατοικούν στο Σπρινγκφιλντ φέρεται να έχουν “μαγικές ικανότητες” και πρόσφατα έγινε μια νέα αποκάλυψη την οποία θεωρούν πρόβλεψη πολλοί χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με ένα επεισόδιο της σειράς o Βad Bunny – γνωστός ράπερ και τραγουδιστής από την Λατινική Αμερική – παντρεύει ξανά την Μάρτζ και τον Χόμερ και με το πόδι του σπάει ένα κινητό τηλέφωνο.

Αυτό είδαν οι θαυμαστές της σειράς και συνέδεσαν το εν λόγω περιστατικό με ένα σκηνικό στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο ράπερ όπου και έσπασε το κινητό θαυμάστριας του.

Ο Βad Bunny άρπαξε το τηλέφωνο μιας κοπέλας στο Πουέρτο Ρίκο και το πέταξε στο νερό διότι δεν ήθελε να βγάλει μαζί της selfie!

Simpsons προβλέψεις  – To επεισόδιο το κατέγραψαν σε βίντεο διάφοροι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά και έγινε viral στο διαδίκτυο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις και ο ράπερ δήλωσε πώς ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του διότι δε θέλει να παρεμβαίνουν στον προσωπικό του χώρο.

Τσέκαρε και αυτά: