Simpsons προβλέψεις

Simpsons προβλέψεις: Πολλές φορές έχουμε δει επεισόδια της σειράς με τα κίτρινα ανθρωπάκια που θυμίζουν κάποια γεγονότα και έχουμε μείνει άφωνοι, γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μια ομάδα σεναριογράφων, κατάφερε να προβλέψει το μέλλον!

Σε επεισόδια της γνωστής σειράς έχουμε δει τον Ντόναλντ Τραμπ να γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ, τη Lady Gaga να συμμετέχει στο Supoer Bowl, να εμφανίζεται ένας μυστήριος ιός στον κόσμο ο οποίος υποχρεώνει την ανθρωπότητα να μένει στο σπίτι και να κυκλοφορεί με μάσκα παντού και άλλα πολλά. Και τα περισσότερα έχουν γίνει…

Είναι τελικά οι σεναριογράφοι της σειράς «σύγχρονοι Νοστράδαμοι» ή πρόκειται για μια σύμπτωση; Σίγουρα, υπάρχει κάποια δόση υπερβολής σε όλα όσα έχουν φανεί στη σειρά και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι προβλέπουν το μέλλον, αλλά σίγουρα μπορεί να σε προβληματίσει το γεγονός ότι πράγματα τα οποία έχουν συμβεί, τα έχουμε δει σε επεισόδια πριν από χρόνια.

Για το 2021 οι Simpsons προβλέψεις, έχουν «μαρτυρήσει» πως η Αμερική θα γίνει «βομβαρδισμένο τοπίο» και τα ρομπότ θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτό ενώ θα ζήσουμε «Αποκαλυπτικές στιγμές».

Μάλλον η σειρά αντικατοπτρίζει όλα αυτά που βιώνουμε στην πραγματικότητα και μας τα μεταφέρει με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να πιστέψουμε πως είναι «προφήτες»!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Lockdown: Πιο σκληρή καραντίνα