Simpsons προβλέψεις

Simpsons προβλέψεις : Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρακολουθήσει επεισόδια της σειράς που έχει καταφέρει να γίνει “παγκόσμιο φαινόμενο” και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Οι άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει τη σειρά και γράφουν τα επεισόδια παίζει να έχουν το κληρονομικό χάρισμα καθώς έχουν κάνει ιδιαίτερες προβλέψεις και αρχίζουμε να πιστεύουμε πως μπορεί να συνδέονται με κάποιον μαγικό τρόπο, με τον Νοστράδαμο.

Σε ένα από τα χιλιάδες επεισόδια του παρελθόντος, γίνεται αναφορά στη Ρωσία και το γεγονός πως ποτέ δεν σταμάτησε να υπάρχει η Σοβιετική Ένωση και εκεί χτύπησε το πρώτο καμπανάκι! Στη συνέχεια του επεισοδίου βλέπουμε πως ο ρωσικός στρατός ξεκινά να κάνει τις κινήσεις για να ξεκινήσει ένας νέος Ψυχρός πόλεμος! Καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους.

Στο επεισόδιο ο Χόμερ πάει στο στρατό και προσπαθεί να σωθεί από τον πόλεμο! Μιλάμε για χαμούλη, όχι αστεία!

Simpsons προβλέψεις : Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Simpsons “προβλέπουν” μεγάλα γεγονότα καθώς είχαμε δει επεισόδιο όπου ο Τραμπ έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ (έγινε και στην πραγματικότητα), η Lady Gaga εμφανίστηκε στο Super Bowl (έγινε πραγματικότητα), ένας μυστήριος ιός απείλησε το Σπρινγκφιλντ και όλον τον κόσμο (μήπως σου θυμίζει κάτι;).

Τσέκαρε το βίντεο:

Ακραίο!