Σκόπελος

Σκόπελος : Να αυξήσει το τουριστικό του κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό φιλοδοξεί ο δήμος και παρουσιάζει τα νέα του τουριστικά βίντεο.

Με τίτλο «Σκόπελος, μια νέα εμπειρία διακοπών αποκαλύπτεται», εστιάζει στα γαλαζοπράσινα νερά, τους γραφικούς οικισμούς, τις περιπέτειες των πειρατών, τους γάμους και τις ιστορίες αγάπης που θυμίζουν Mamma Mia, τα θαλάσσια σπορ, τα ιστορικά μοναστήρια, τον πολιτισμό, τη διασκέδαση και την ελληνική μουσική, τις αναζωογονητικές δραστηριότητες και τις καταδύσεις στο εντυπωσιακό ναυάγιο «Χριστόφορος».

Δίνοντας μάλιστα βαρύτητα στα μονοπάτια, έχει ολοκληρωθεί μελέτη από τον Δήμο Σκοπέλου για το έργο σηματοδότησης και βελτίωσης της πρόσβασης, σε περιπατητικές διαδρομές συνολικού μήκους περίπου 70χλμ.

Οι νέες διαδρομές θα διασχίζουν ένα μεγάλο μέρος του νησιού και θα συνδυάζουν, γραφικά χωριά, μοναστήρια, εκκλησάκια, ειδυλλιακά τοπία, δάση, δαντελωτές ακτές, δημοφιλή σημεία και καλά κρυμμένα μυστικά. Επιπλέον, με το έντονο ορεινό ανάγλυφο που διαθέτει, η Σκόπελος αποτελεί ιδανικό προορισμό για ορεινή ποδηλασία.

Τσέκαρε και αυτό : Maneskin : Το νέο τους βίντεο κλιπ