Ζώδια 2022

Ζώδια 2022: Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να ξέρει πως το νέο έτος σηματοδοτεί τη χρονιά εκείνη που θα νιώσετε ελεύθεροι πια! Τέρμα λοιπόν οι ταλαιπωρίες, τα προβλήματα και τα βάσανα που τον τελευταίο καιρό ειδικά σας είχαν διαλύσει κυριολεκτικά.

Με την είσοδο της νέας χρονιάς θα νιώσετε επιτέλους πως πατάτε γερά στα πόδια σας απαλλαγμένοι από τις κακουχίες του παρελθόντος και θα έχετε σίγουρα επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο.

Μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου θα διαπιστώσετε πως έχετε μεγάλη τύχη σε οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά, σπουδές και ερωτικά φυσικά που θα δείτε τις μετοχές σας να εκτοξεύονται.

Επίσης από τις 11 Μαΐου και μετά αυτή η εύνοια θα προχωρήσει και στα επαγγελματικά σας όπου θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας και όχι με μεγάλο κόστος. Η μοναδική παραφωνία ίσως είναι η έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου, οπότε τότε θα πρέπει να ξέρετε πως ίσως σας ταλαιπωρήσουν ελαφρώς μικροκαυγάδες και μικροδιαφωνίες που απλά θα σας χαλάσουν την καθημερινότητά σας.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 του δεύτερου δεκαημέρου από τα ζώδια 2022 θα αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες δυσκολίες φέτος. Από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά θα έχετε την ευκαιρία να ανασάνετε λίγο με ωραίες επαγγελματικές προοπτικές, αλλά και για θέματα παιδιών για όποιον ενδιαφέρεται.

Ο Κρόνος σε εσάς θα δείξει τα δόντια του από την Πρωτοχρονιά του 2022 έως και τον Μάρτιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου με αλλεπάλληλες αναταραχές κυρίως στον οικογενειακό τομέα.

Επίσης αυτή τη χρονιά θα αντιμετωπίσετε σοβαρότατες δυσκολίες το διάστημα της έκλειψης Απριλίου και του Νοεμβρίου αλλά και μετά τον Νοέμβριο θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεχτικοί σε οικονομικές δυσκολίες και απώλειες.

Το 2022 θα πιεστείτε τρομερά και θα υπάρχει και η τάση για χωρισμούς και απομάκρυνσης από ανθρώπους, αλλά αυτή η χρονιά έρχεται με τόσες δυσκολίες προκειμένου να σας εκπαιδεύσει για τα καλύτερα που έρχονται στη συνέχεια στη ζωή σας από το 2023.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου είναι σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, αφού ειδικά από τον Μάρτιο και μετά θα έχετε τεράστια τύχη τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και στα ερωτικά με τη λέξη θρίαμβος να είναι αυτή που σας αντιπροσωπεύει.

Είναι μία περίοδος όπου θα μπορέσετε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Μάλιστα, θεωρείται πως το τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού είναι από τα πιο τυχερά δεκαήμερα του ζωδιακού κύκλου.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να σας στηρίζει επαγγελματικά και οικονομικά. Ωστόσο, να ξέρετε πως το μόνο μελανό σημείο είναι πως μπορεί να φορτωθείτε ευθύνες της οικογένειας ή ενός προσώπου και αυτό θα σας κουράσει.

Ωστόσο, η χρονιά είναι μοναδική για εσάς με τεράστιες νέες προοπτικές για τη ζωή σας!