Σκορπιός 2023

Σκορπιός 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που η νέα χρονιά θα σας αφήσει γερό σημάδι και όχι για κακούς λόγους, αλλά για όλα όσα θα επακολουθήσουν στη ζωή σας τα επόμενα χρόνια.

Ο Κώστας Λεφάκης για άλλη μία φορά προβλέπει πως το 2023 για έναν Σκορπιό είναι μία χρονιά που θα γίνει όλη η απαραίτητη προετοιμασία, κάτι σαν προθάλαμος έτσι ώστε να έρθουν τα σπουδαία τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, επειδή αυτή η χρονιά έχει τέτοια χροιά για εσάς, θα πρέπει να ξέρετε πως θα κληθείτε να δουλέψετε πάρα πολύ σκληρά για να πετύχετε όλα εκείνα που θέλετε να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να μην παρεκκλίνετε καθόλου των στόχων σας, να μην λέτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό και να είστε αυστηροί μαζί του.

Όταν όλα αυτά συνδυαστούν ο Σκορπιός 2023 θα έχει μπροστά του μία χρονιά όπου τα νέα ξεκινήματα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε συνδυασμό με την μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθείς, αυτό θα σας βοηθήσει να μειωθούν τα προβλήματα και οι εντάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επίσης άλλη μία πλανητική κίνηση που θα σας βοηθήσει είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο, οπότε καικ εσείς αυτομάτως θα αρχίσετε να προσέχετε πολύ περισσότερο τις ανάγκες σας. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη επανάσταση τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα προσωπικά σας, αφού θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.  Όσο καθυστερείτε να γίνετε αυστηροί τόσο ο χρόνος θα κυλάει εις βάρος σας.

Ο Σκορπιός 2023 μέσα σε αυτή την επαναστατική διάθεση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσει πως πρέπει να προστατέψει τις σχέσεις με τους ανθρώπους που μέχρι τώρα έχουν δείξει πως είναι και αξιόπιστοι και εμπιστοσύνης.

Μάλιστα, μέσα από αυτό το ξεκαθάρισμα είναι τρομερά πιθανό να βρεθεί και εκείνος ο άνθρωπος με τον οποίο θα πορευτείτε από εδώ και πέρα στην αισθηματική σας ζωή και ο οποίος θα μπορέσει να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Οι ευθύνες δεν θα λείπουν ούτε αυτή τη χρονιά και επειδή θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, δεν αποκλείεται να σας ανατεθούν ακόμα περισσότερα πράγματα. Αυτό θα σας χαροποιεί από τη μία αλλά από την άλλη θα σας αφήνει χωρίς χρόνο.

Τσέκαρε κι αυτό:

Temple Athens: Empty Frame και οι Church of The Sea