Σκορπιός 2023

Σκορπιός 2023: Σίγουρα εσείς μπορείτε να χαρακτηριστείτε από τα τυχερά ζώδια αυτής της νέας χρονιάς που έρχεται αρκεί να το εκμεταλλευτείτε.

Ο Σκορπιός 2023 μετά από μία χρονιά δηλαδή το 2022 όπου μεγάλωσαν οι φοβίες σας, οι παραξενιές και μείνατε πολλές φορές χωρίς χρήματα, τώρα τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν δραστικά για εσάς.

Ο Δίας από τον Ταύρο που είναι ακριβώς απέναντί σας, σας φέρνει σημαντική βοήθεια, αλλά σε αντίθεση με τους Ταύρους που θα τη βρουν μόνοι τους τη βοήθεια, σε εσάς την φέρνουν οι άλλες μπροστά στα πόδια σας. Η θέση αυτή του Δία για εσάς είναι πάρα πολύ σημαντικό γεγονός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το πρώτο πεντάμηνο ίσως έχετε μια καλύτερη συνθήκη για την καθημερινότητά σας, αλλά μετά τον Μάιο, τα πράγμστα αλλάζουν και γίνονται πολύ θετικά για εσάς. Όσοι από εσάς το προηγούμενο διάστημα διέλυσαν σχέσεις και συνεργασίες και αυτοί ήταν οι περισσότερο, τώρα ο Δίας σας φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας, νέους φίλους και νέες συνεργασίες.

Μάλιστα αυτές οι συνεργασίες θα είναι πολύ σημαντικές και θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη και οικονομικά, αλλά κυρίως στην ψυχολογία σας. Άνθρωποι θα ενδιαφερθούν για εσάς και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη ζωή σας από τη βοήθεια που θα λάβετε.

Υπάρχει εύνοια και ευχάριστα γεγονότα για τη ζωή σας. Σημαντικό κομμάτι και ο έρωτας που θα έχει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

Η μετακίνηση του Άρη θα βοηθήσει σημαντικά να λύσετε ζητήματα οικογενειακής φύσεως και με την ακίνητη περιουσία σας. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα για πέντε μήνες τα χρήματα δεν θα λείψουν ξανά από την τσέπη σας.

Οι Σκορπιοί του τελευταίου δεκαημέρου θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν ακόμα πολλές αλλαγές που πρέπει να κάνουν στη ζωή τους, είτε στο σπίτι, είτε στον τόπο διαμονής σας και σε πολλούς άλλους τομείς.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μουσταφά Ελ-Αμπαντί: Ο ιστορικός της Google

Κατερίνα Καρά: Αυτό είναι το instagram της