Σκορπιός Απρίλιος

Σκορπιός Απρίλιος: Ο μήνας αυτός δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη σας σε σχέση με άλλα ζώδια και αυτό δεν σημαίνει πως όλα όσα θα συμβούν ωραία, αλλά σίγουρα θα είναι μοιραία και θα σας μείνουν αξέχαστα.

Ο Σκορπιός Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσουν πως ευνοούνται αρκετά στα ερωτικά σας δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, αλλά και για να φουντώσει η ήδη υπαρχουσα σχέση. Ανεβαίνει η διάθεσή σας επίσης για τη διασκέδαση.

Στο τέλος του μήνα η έκλειψη θα έρθει μια μεγάλη ανατροπή, προκαλώντας εντάσεις τόσο σε επαγγελματικά όσο και στο ερωτικό. Θα αποκαλυφθούν μεγάλες αλήθειες τόσο για συνεργάτες όσο και για το ταίρι σας. Κάποια γεγονότα μπορεί να είναι σοκαριστικά να ξέρετε.

Ο Σκορπιός Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει νέες ευκαιρίες για να προωθήσετε νέα σχέδια, αλλά και να προχωρήσετε σε λυτρωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξουν νέοι έρωτες και ωραίες εξελίξεις με φλερτ και διασκέδαση.

Και ενώ όλα ξεκινούν καλά η έκλειψη στις 30 Απριλίου θα έρθουν τα πάνω κάτω, με αποκαλυπτικά γεγονότα, με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας να φαίνονται να αλλάζουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές εντάσεις, αλλά στο τέλος από όλο αυτό θα μάθετε την αλήθεια.

Ο Σκορπιός Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου θα τρέχετε για οικογενειακά θέματα ή να φροντίσετε άτομα μεγαλύτερα. Επίσης, σοβαρές εκκρεμότητες με την ακίνητη περιουσία σας θα πρέπει να επιλυθούν.

Η Πανσέληνος θα φέρει εξελίξεις που έχουν να κάνουν με παιδιά ή έναν υπερβατικό έρωτα, που θα σας κάνει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Προς το τέλος του μήνα με την έκλειψη θα επανεξετάσετε τη στάση ζωής και ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σας. Να θυμάστε ότι θα βγουν κερδισμένοι όσοι είναι σωστοί και εργατικοί.