Σκορπιός Αύγουστος

Σκορπιός Αύγουστος: Από τα ζώδια που θα βιώσουν έναν άκρως προκλητικό μήνα, αφού τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο πια για εσάς.

 

O Σκορπιός Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του έναν μήνα οπυ θα μπορέσει να πετύχετε σημαντικούς στόχους και αυτό θα σας γεμίσει αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Σε αυτό το κλίμα οι προοπτικές για επαγγελματική επιτυχία δεν θα σταματήσουν.

Ένας ακόμα τομέας που θα σας γεμίσει ενθουσιασμό είναι η κοινωνική σας ζωή, αφού θα εχετε πολλές επαφές και θα κάνετε πράγματα που θα σας διασκεδάσουν, αφού θα είστε η ψυχή της παρέας. Μέσα σε αυτό θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες που θα σας τσιγκλίσουν ερωτικά. Η μονη προσοχή που χρειάζεται αυτός ο μήνας είναι στον τομέα των οικονομικώ ν που θα σας πιέσει ελαφρώς.

Ο Σκορπιός Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές ανατροπές, αφού τα πράγματα που σχεδιάζετε στους περισσότερους τομείς, πάντα θα πηγαίνουν διαφορετικά από ότι εσείς αρχικά είχατε σχεδιάσει. Αυτές οι αιφνιδιαστικές κινήσεις όμως μπορεί να σας οδηγήσουν σε διαφορετικές προοπτικές που θα σας οδηγήσουν σε νέους δρόμους.

Μέσα σε ένα τόσο ανατρεπτικό κλίμα θα υπάρξουν νέες συνεργασίες,αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι ρήξεις, καυγάδες και χωρισμοί είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Και αυτό δεν μπορείτε να το αποφύγετε αφού πάντα οι άλλοι θα σας προκαλούν.

Γενικά θα νιώθετε λίγο αποσυντονισμένοι, αλλά καλυτερεύουν τα πράγματα προς το τέλος του μήνα αφου θα έχετε διάθεση για κοινωνικοποίηση και για νέες γνωριμίες.

Ο Σκορπιός του τρίτου δεκαημέρου αναμένεται να ζήσει έντονες στιγμές, αφού θα υπάρξουν κόντρες και έριδες κυρίως σε ζητήματα επαγγελματικά, αλλά και συνεργασιών. Αυτό θα σας απογοητεύσει σημαντικά και θα έρθει και σαν κερασάκι και ένα αντιστοιχο κλίμα σε περίεργες συμπεριφορές που θα δεχθείτε από δικά σας πρόσωπα.

Η Πανσέληνος θα έρθει να δοκιμάσει λίγο ακόμα τις αντοχές σας, αλλά να ξέρετε ότι τα ξεκαθαρίσματρα δεν τα γλιτώνετε αυτή τη φορά. Κύκλοι θα κλείσουν για πάντα και αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά καλό για εσάς όσο κι αν ταλαιπωρείστε τώρα. Επίσης να ξέρετε ότι έχετε εύνοια σε μετακινήσεις και ταξίδια με φίλους έτσι ώστε να ξεφύγετε λίγο από τις δύσκολες συνθήκες.

Τσέκαρε κι αυτό:

Balenciaga : Η νέα τσάντα του οίκου