Σκορπιός Ιούλιος: Από τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί σοβαρά όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον το φως έχει αρχίσει να ξεπροβάλει.

 

ad

Ο Σκορπιός Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να δουν τη ζωή τους να αλλάζει αφού απωθημένα και κρυφές σας επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια και εσείς αυτή τη φορά δεν θα τις θάψετε και θα αρχίσετε να ζείτε όπως εσείς θέλετε πια. Αυτό μπορεί να προκαλέσει και μικρές εντάσεις με δικά σας πρόσωπα.

Δεν προμηνύεται ένα εύκολο διάστημα με διακοπές και ξεγνοιασιά, αλλά αντίθετα έχετε επικεντρωθεί στη δουλειά με σκοπό μέχρι τέλος του μήνα να έχετε πετύχει μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Οικονομικά θα δείτε πως αλλάζει η εικόνα προς το καλύτερο όσο περνάει ο μήνας.

Ο Σκορπιός Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε σε ετοιομότητα για τυχόν κόντρες και έριδες ανάμεσα στην οικογένειά σας, αλλά και δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχει υπάρξει στη ζωή σας μία νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Επαγγελματικά ανοίγονται διαρκώς προοπτικές αλλά συγχρόνως υπάρχουν και άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας εγκλωβίσουν σε συμφωνίες που στο τέλος δεν θα βγουν σε καλό. Επανασυνδέσεις μπορεί να προκύψουν αλλά δεν θα είναι σίγουρα προς το συμφέρον σας.

Ο Σκορπιός Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα κληθεί να λάβει σοβαρές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον και ειδικά όσοι από εσάς είτε ψάχνατε μία δουλειά ή θέλατε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη.

Ευνοούνται οι μετακινήσεις περί τα μέσα του μήνα, οπότε θα πρέπει να έχετε στο νου σας να καταφέρετε να ηρεμήσετε. Όλον τον υπόλοιπο μήνα θα είναι δύσκολα τα πράγματα με πολύ δουλειά και πολλές ευθύνες αλλά όλα αυτά σας προετοιμάζουν για τη μεγάλη επαγγελματική επιτυχία από τα τέλη του Αυγούστου.

Τσέκαρε κι αυτό:

The Crown : Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Αμίρ Αλ Φαγιέτ