Σκορπιός Μάιος

Σκορπιός Μάιος: Ένα από τα ζώδια που δεν θα έχει και πολύ εύκολο μήνα είστε εσείς, καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολλά ευτράπελα.

Πρόκειται για έναν άκρως καθοριστικό μήνα καθώς με δύο εκλείψεις να στριφογυρνούν στο πλανητικό σκηνικό εσείς θα νιώθετε πως έχετε τόσα πολλά να κάνετε και όχι σε έντονο τόσο εύκολο περιβάλλον.

Κάποιες σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται εντός του μήνα να έρθει και μία διακοπή σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία, γεγονός όμως που δεν θα αποβεί και εις βάρος σας στην τελική.

Ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε εκεί κάποια γεγονότα μπορεί να έχουν ευχάριστη τροπή κυρίως μέσα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Μάλιστα ο Σκορπιός Μάιος μέσα από την είσοδο του Δία στον Κριό θα νιώσει έτσι μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά του και θα μπορεί να την αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέσα στον Μάιο μπορεί να φέρει εμπόδια σε επικοινωνίες, αλλά να είστε σίγουροι πως θα επανέλθουν ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία θα αφορούν είτε την προσωπική σας ζωή ή κάτι οικονομικό.

Ο Σκορπιός Μάιος μέχρι το τέλος του μήνα δυστυχώς θα επικεντρωθεί σε αυτά τα παρελθοντικά ζητήματα. Όσον αφορά στα οικονομικά εκεί θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα ειδικά εάν υπάρχει κάτι ξεχασμένο όπως μία οφειλή.

Στα ερωτικά σας θα έχετε έντονη κινητικότητα μέσα στον Μάιο, με πολλές νέες γνωριμίες, αλλά και έντονη διάθεση για φλερτ. Ωστόσο, να θυμάστε πως οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας όλα τα δεδομένα και να τα εξετάσει εξονυχιστικά.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ζυγός Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο του 2022