Σκορπιός Μάρτιος

Σκορπιός Μάρτιος: Είστε από εκείνα τα ζώδια 2023 που θα νιώσουν στο πετσί τους τις ενέργειες από τις πλανητικές αλλαγές που είναι μεγάλες.

Ο Σκορπιός Μάρτιος θα νιώσει από τις αρχές σχεδόν του μήνα ένα κλίμα αλλαγής και σαν να ελαφρύνεται από το μεγάλο και σκληρό διάστημα τριών ετών που έχετε περάσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κρόνος από τη νέα του θέση θα σας φέρει κάμποσες ευκαιρίες και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε κάποιες σχέσεις κυρίως που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Ο πλανήτης αυτός θα σας υποδείξει πως θα πρέπει να δείτε με σύνεση σχετικά με μία γνωριμία σας ή με έναν έρωτα που δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Σκορπιός Μάρτιος θα βρεθείτε μπροστά σε ξεκαθαρίσματα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Επίσης από την αρχή του μήνα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητά σας και με όλες εκείνες τις εργασίες που πρέπει να κάνετε για να είστε λιγάκι πιο ήρεμοι.

Τα εργασιακά σας θα είναι σε πολύ καλό σημείο και θα δείτε πως οι ενέργειές σας θα έχουν μεγάλη απήχηση και θα βγείτε ασπροπρόσωποι ακόμα κι αν προκύψουν κάπως δύσκολα ζητήματα.

Βέβαια ο Σκορπιός Μάρτιος δεν πρέπει να ξεχνάει πως μέσα στο μήνα δεν αποκλείεται να έρθει σε ρήξεις με πρόσωπα που μέχρι τώρα νιώθατε πως σας περιορίζουν ή προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις τους.

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι θα πρέπει να ξέρετε πως ο νους σας και όλη σας η ενέργεια θα είναι στα εργασιακά και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σας απομακρύνει από αυτό.

Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας προκαλέσει την ανάγκη μετά τα μέσα του μήνα, να επιστρέψετε στις συναισθηματικές σας ανάγκες και δεν αποκλείεται να κάνετε και μία νέα γνωριμία.

Τσέκαρε κι αυτό: