Σκορπιός Οκτώβριος

Σκορπιός Οκτώβριος: Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία για εσάς σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας φοβίζει καθόλου.

Ο Σκόρπιος Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλες αλήθειες και κρυμμένα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, αλλά μετά το πρώτο σοκ θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτή η εξέλιξη θα σας βοηθήσει να θριαμβεύσετε, αλλά και να πραγματοποιήσετε στόχους και όνειρα.

Ωστόσο, καλό είναι να προσέχετε γιατί εάν έχετε και εσείς μυστικά δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια. Στα εργασιακά σας τα γεγονότα που θα έρθουν θα σας οδηγήσουν να λάβετε σοβαρές και ανατρεπτικές αποφάσεις, οι οποίες όμως σταδιακά θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οικονομικά και ερωτικά να ξέρετε πως οτιδήποτε κι αν κάνετε θα πρέπει να προσέχετε.

Ο Σκορπιός Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να ξέρετε πως δεν χρειάζεται τόσο μεγάλο άγχος στα εργασιακά σας για το μέλλον σας. Τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ ομαλά και μάλιστα γρήγορα. Θα υπάρξουν περιστάσεις που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και αυτό θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Δεν αποκλείεται κάποιοι από σας τυχαία να εντοπίσετε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως δεν πρέπει να σας αγχώνει, αλλά σίγουρα χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Δεν αποκλείεται ένας άνθρωπος να μπει στη ζωή σας και να σας οδηγήσει σε πρωτόγνωρες συναισθηματικές καταστάσεις και μάλιστα έντονες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Σκορπιός Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσει τη διάθεσή του να πέφτει, αφού οτιδήποτε κι αν προσπαθείτε να καταφέρετε, αυτό θα γίνεται με πολύ κόπο. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας πτοήσει γιατί προς τα τέλη του μήνα, θα καταλάβετε πως κάτι καλό έρχεται.

Βέβαια όλη αυτή η κατάσταση θα αλλάξει εξαιτίας της έντονης κοινωνικής σας ζωής, αφού θα έχετε ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να κάνετε νέες φιλίες, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Όσον αφορά στα ερωτικά σας καλό είναι να έχετε λίγο τα μάτια σας ανοιχτά ειδικά όσοι από εσάς έχετε σχέση.

Τσέκαρε κι αυτό:

Θοδωρής Κοντολέων : Το Instagram account του