Σκοτεινή θάλασσα

Μετά την προσαγωγή του Χρήστου Δελλή, η δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα» συνεχίζει να κόβει την ανάσα με νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της Άννας, ένοχα μυστικά που κρύβουν οι χαρακτήρες, και εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσά τους.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 4 στη Σκοτεινή Θάλασσα την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, στις 22.30:

Τίτλος επεισοδίου: Οικογενειακές φωτογραφίες

Ο Χρήστος δίνει νέα κατάθεση στη Σμαρώ, μέχρι που το επίμαχο βίντεο γίνεται αφορμή για την αποκάλυψη ενός στοιχείου που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ταυτόχρονα, η οικογένεια του Χρήστου ετοιμάζεται για μια εκδήλωση προς τιμήν του Θεμιστοκλή. Αυτό φέρνει στην πόλη την Τάνια Κεχαγιά, μία δημοσιογράφο η οποία είχε καλύψει εκτενώς την εξαφάνιση της Άννας.

Η Τάνια αναζητά παλιούς  γνωστούς της προκειμένου να ανακαλύψει τα πραγματικά αίτια της επιστροφής του Χρήστου.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς.

Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.