Σκυλιά

Σκυλιά: Μία εταιρεία μπορεί αυτή τη στιγμή να προσφέρει την καλύτερη δουλειά του κόσμου ή καλύτερα την πιο τέλεια τηλεργασία προσλαμβάνοντας δέκα άτομα.

ad

Πρόκειται για την εταιρεία ProDog Raw η οποία θέλει δέκα άτομα να βρίσκονται στο σπίτι τους και απλά να κοιτάζουν φωτογραφίες σκυλιών και μάλιστα θα πληρώνονται με 30 λίρες την ώρα

Πρόκειται για ένα πείραμα, όπως αναφέρει η Mirror, που θέλει να πραγματοποιήσει η συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να αποδείξει πως όντως οι άνθρωποι και συγκεκριμένα οι Βρετανοί προτιμούν να βλέπουν τις φωτογραφίες σκύλων και γατών και όχι τις φωτογραφίες των φίλων τους.

Στόχος του πειράματος είναι να ελεγχθεί αν τα σκυλιά στα social media μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα άγχους. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν ένα μηχάνημα που θα μετράει τους καρδιακούς παλμούς τους, ώστε να ελέγχεται το επίπεδο του άγχους τους.

Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως, πρέπει να ξέρετε πως τα άτομα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 60 ετών και να κάνουν μία δουλειά γραφείου και όχι μία δουλειά έντονη ή που να απαιτεί κίνηση.

Ad