Σκύλος

Ο σκύλος είναι ίσως ένα από τα ομορφότερα πλάσματα με τα οποία ζούμε και πόσο μας αρέσει αυτό, μιας και έχουν ίσως και καλύτερη ψυχή από ότι οι άνθρωποι.

Ένας τέτοιος σκύλος ο Μάιλο εντόπισε έναν τραυματισμένο παπαγάλο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Οι ιδιοκτήτες του αμέσως πήραν τον παπαγάλο και τον βοήθησαν να γίνει καλά μιας και είχε τραυματιστεί στα φτερά του.

Ο σκύλος όλο αυτό το διάστημα καθόταν μπροστά στο κλουβί του παπαγάλου και παρακολουθούσε την πορεία της υγείας του. Μάλιστα, του γαύγιζε πολλές φορές, θέλοντας μάλλον να του δείξει πως περιμένει κι αυτός να γίνει γρήγορα καλά.

Και ο παπαγάλος τελικά έγινε καλά! Και μάλιστα παρά το γεγονός ότι μπορούσε να πετάξει δεν έφευγε από το σπίτι. Και γιατί να φύγει άλλωστε, όταν έχεις έναν σκύλο σαν τον Μάιλο για παρέα.

Οι δύο τους έγιναν κολλητοί. Ακολουθούσε ο ένας τον άλλον μέσα στο σπίτι, αν και ο σκύλος Μάιλο άλλαζε συνέχεια κρεβάτια γιατί ο παπαγάλος τον ακολουθούσε συνέχεια για να είναι μαζί.

Κάποια ημέρα στον κήπο του σπιτιού εμφάνιστηκαν άλλα πουλιά και ο παπαγάλος τα ακολούθησε με αποτέλεσμα να τον χάσουν. Ο Μάιλο έκλαιγε κάθε μέρα βλέποντας κενό το κλουβί του παπαγάλου.

Αλλά τελικά υπάρχει κάτι εκεί ψηλά! Οι ιδιοκτήτες του σκύλου βρήκαν στο Facebook ότι είχε εμφανιστεί ένας παπαγάλος δύο τετράγωνα πιο κάτω και όντως ήταν αυτός! Ο Μάιλο είχε ξετρελαθεί με τον φίλο του, τον παπαγάλο που ήταν ξανά μαζί! Και κάπως έτσι χτίστηκε μία πολύ δυνατή φιλία.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κλιματική Αλλαγή: Το Doodle της Google