Skype

To skype ήταν ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιούσαμε παλιά για να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο, αλλά πολύ γρήγορα μπήκαν στη ζωή μας τα Teams, το Zoom, το FaceTime και άλλα μέσα επικοινωνίας τα υποστηρίζουν το βιντεοκλήση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 

Το γνωστό μέσο είδε πως ο κόσμος δεν το επιλέγει να κάνει τα online meetings του αλλά και τις συζητήσεις του, και οι άνθρωποι του αποφάσισαν να το κάνουν πιο αρεστό έτσι ώστε να ξεκινήσουν ξανά να το επιλέγουν.

Η Microsoft αποφάσισε να δώσει μια πιο μοντέρνα εμπειρία στους χρήστες και αλλάζει το εικαστικό της υπόθεσης ενώ προστέθηκαν και emoticons τα οποία είναι animated και φαίνονται πιο ζωντανά. Υπάρχουν νέα χρώματα ενώ υποστηρίζεται και το dark αλλά και το light mode.

Παράλληλα, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πως υπάρχει σημαντική βελτίωση των κλήσεων και πως θα μπορούν μέχρι και 100 άτομα να κάνουν κλήση χωρίς να υπάρχει περιορισμός.

Έχουν γίνει και τεχνικές βελτιώσεις τις οποίες δεν μπορεί να τις δει ένας χρήστης αλλά φαίνεται από την απόδοση του μέσου.

Μάλιστα, υπάρχει και ένα νέο tab το οποίο ονομάζεται “Today” το οποίο φιλοξενεί ειδήσεις από πηγές οι οποίες θεωρούνται αξιόπιστες και θα μπορεί κάποιος να τις διαβάσει μέσω της εφαρμογής χωρίς να υπάρχει κάποια συνδρομή.

Τσέκαρε και αυτά :

Ερωτική απογοήτευση : Πώς θα την ξεπεράσεις

Kate Moss : Ποζάρει με ροζ μαλλιά