Η Σμαράγδα Καρύδη δείχνει έμπρακτα την αγάπη της στη Βίκυ Βολιώτη!

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε να ευχηθεί στην κολλητή της, Βίκυ Βολιώτη, για τα γενέθλιά της με ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης στο Instagram.

H ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα παλιά στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται οι δύο κολλητές και συνάδελφοι δίπλα δίπλα.

Η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας:

“Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δε πειράζει που δε θα γίνει στ αλήθεια . Θα της το χρωστάμε για του χρόνου.

Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μέτρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλά στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα”.

View this post on Instagram

Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δε πειράζει που δε θα γίνει στ αλήθεια . Θα της το χρωστάμε για του χρόνου. Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μετρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλα στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα @vickyvolioti_official #birthdaygirl #σαγαπώπολύ 🎈 @lidamatsagou #giorgosmichailidis

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

Τα σχόλια και τα likes, όπως ήταν αναμενόμενο, πήγαιναν σύννεφο.