Smile

Η ταινία “Smile”, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2022! Είναι μια ταινία η οποία “τοποθετείται” στην κατηγορία τρόμου και αφορά την ιστορία μίας ψυχιάτρου η οποία περνάει από σαράντα κύματα για να ξεπεράσει αυτό που την έκανε να χάσει το μυαλό της.

Όλο το στόρι ξεκινάει με αυτή την ψυχίατρο, η οποία προσπαθεί να βοηθήσει την ασθενή της που ακούει και βλέπει διάφορα, αλλά δεν μπορεί να τα δει κανένας άλλος.

Δεν τα καταφέρνει όμως, αφού η συνεδρία τους έληξε όταν η κοπέλα αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της έχοντας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της ένα πλατύ χαμόγελο.

Η εντελώς αντιφατική πράξη της κοπέλας θεωρείται η αρχή του τέλους της γυναίκας που αναγκάστηκε να αντικρίσει αυτό το ανατριχιαστικό σκηνικό.

Το πιο ωραίο σε αυτή την ταινία, είναι ότι κατάφεραν να δώσουν μία τελείως διαφορετική ερμηνεία του χαμόγελου, που υποτίθεται είναι κάτι ευχάριστο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του “Smile”, θα βλέπεις παντού χαμόγελα, που θα σου προκαλέσουν ένα πολύ περίεργο συναίσθημα και πολύ πιθανό να μη θέλεις να σου ξαναχαμογελάσει άνθρωπος – τουλάχιστον μέχρι να ξεχαστείς.

Η ταινία “Smile”, είναι της Paramount Pictures, και μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να κάνει Box office 166,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το budget για να γυριστεί ήταν 17 εκατομμύρια δολάρια.

Τα plot twists και τα jump scares, παίζουν πολύ σε αυτό το έργο, και αν σου αρέσουν τα horror movies τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Who said this?  Bασιλική Πολίτη — >>>> @politiii

Τσέκαρε και αυτό : 

J2US: Τι τηλεθέαση έκανε το show

Απιστία : Πώς θα καταλάβεις ότι έχει σχέση