Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα νέα ζευγάρια που περπατούν χεράκι-χεράκι στην πόλη της Αθήνας και μέχρι στιγμής έχουν απαθανατιστεί πολλάκις φορές σε τρυφερά τετ-α-τετ!

Οκ, λογικό τις πρώτες μέρες να δημιουργηθεί ένα buzz γύρω από αυτή τη νέα σχέση αλλά μου φαίνεται πως έχουμε ασχοληθεί τρομερά με το συγκεκριμένο ζήτημα και πως θα τα ματιάσουμε τα παιδιά στο τέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla) στις

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η τελευταία έξοδος του ζευγαριού και οι «ζουζουνιές» που έκαναν σε γνωστό μαγαζί του κέντρου και ευτυχώς, η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα είπαν κομπλέ.

Νομίζω όμως πως ήρθε η στιγμή να αφήσουν οι παπαράτσι τον Snik και την Ηλιάνα να το «ζήσουν» λίγο γιατί είναι και αυτοί νέοι άνθρωποι και δεν είναι αναγκασμένοι να κλειδαμπαρωθούν στους τέσσερις τοίχους για να απολαύσουν όμορφες στιγμές. Παίζουν, διασκεδάζουν, κάνουν ζουζουνιές και φαίνονται ερωτευμένοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pink + Red is the new B&W 😜 @gntmgr #gntmgr #dress @toimoifashion #shoes @tsakirismallas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στα social media είναι πολλά! Άλλα καλά και άλλα άσχημα… Πολύ άσχημα! Και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί πρέπει να υπάρχουν τέτοια σχόλια για ανθρώπους που φαίνεται να είναι ερωτευμένοι και περνούν καλά!

Για να μαζευτούμε παρακαλώ πολύ και ας χαρούμε με τη χαρά του άλλου!

Τσέκαρε και αυτό: Roxette: Τα τραγούδια που αγαπήσαμε