Social media

Kαθημερινά χρησιμοποιούμε τα social media για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας, με τους συνεργάτες μας και με τους ανθρώπους γενικότερα! Έχουν μπει για τα καλά στη ζωή και επιλέγουμε πολύ συχνά να μοιραστούμε πράγματα τα οποία ίσως θα έπρεπε να προσέχουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια νεαρή ντετέκτιβ ονόματι Jade θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για ένα πολύ σημαντικό πράγμα και αυτό είναι η ασφάλεια του.

@jadeesavv Replying to @chontaex Part 2! Please be safe! #privateinvestigator #privateinvestigation #safetytips ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Η Jade έχοντας ασχοληθεί με διάφορες υποθέσεις αποκάλυψε πώς ο νούμερο 1 τρόπος για να μπορέσει να σε βρει κάποιος είναι όταν αποκαλύπτεις μέσω των social media την τοποθεσία σου.

Η ντετέκτιβ αποκάλυψε πώς όταν μοιραζόμαστε την τοποθεσία μας, δίνουμε στόχο και αφήνουμε εκτεθειμένο το σπίτι μας σε επίδοξους ληστές ή σε ανθρώπους που θέλουν να μας παρακολουθήσουν και να μας κάνουν κακό.

Όταν μοιραζόμαστε την τοποθεσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γινόμαστε πιο εύκολα στόχος και μπορούν πολύ εύκολα να μας ανακαλύψουν όσοι θέλουν να μας κάνουν κακό λέει η ντετέκτιβ και συνιστά τη διακοπή της κοινοποίησης έτσι ώστε να μη μας βάζουν στο μάτι.

Άσε, που μπορεί να σε βρει και κανένας πρώην που δε θέλεις να δεις!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Γκράφιτι Αθήνα : Η επιχείρηση του δήμου Αθηναίων

Ant1 : Νέο πρόσωπο στον όμιλο