SOFI TUKKER

Οι SOFI TUKKER επιστρέφουν με μια διασκευή έκπληξη για τους θαυμαστές τους, στην κλασική επιτυχία των Snow Patrol “Chasing Cars”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music, δίνοντας μία νέα διάσταση στο track και μετατρέποντάς το σε μία αισθηματική συζήτηση μεταξύ δύο ανθρώπων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η μπάντα δήλωσε: “Το ‘Chasing Cars’ είναι ένα τραγούδι με το οποίο και οι δυό μας είμαστε συναισθηματικά δεμένοι. Σου προκαλεί αυτό το συναίσθημα… το να θέλεις να δεθείς με κάποιον, ξεχνώντας τι γίνεται γύρω σου, όταν είσαστε μαζί. Οι στίχοι δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι καλύτερο από αυτό. Η έναρξή του είναι απλά επική. Ακόμη, απορούμε πως αποφασίσαμε να αγγίξουμε αυτό το τραγούδι… είναι ένα αριστούργημα ήδη. Ο Tuck δεν συνηθίζει να χαρίζει τα φωνητικά του, αλλά πιθανότατα αυτό να είναι το μοναδικό στο οποίο τραγουδάει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ένιωθε άνετα για να το κάνει τώρα. Πρώτη φορά που το ερμηνεύσαμε ζωντανά ήταν στον Triple J, ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Αυστραλία, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι θα ήταν ότι καλύτερο να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές μας. Πρόσφατα κλείσαμε 1000 μέρες από τότε που δημιουργήθηκε η κοινότητα ‘Freak Fam’, η οποία ξεκίνησε την περίοδο των livestream DJ sets που κάναμε εν μέσω πανδημίας. Ελπίζουμε να αγγίξει τους θαυμαστές μας όσο και εμάς και ίσως να το μάθουν και οι νεότεροι, που σε αυτήν τη περίπτωση τους καλωσορίζουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι τόσο διασκεδαστικό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Snow Patrol, οι οποίοι έχουν γράψει ένα από τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια”.

Δείτε το lyric video εδώ.

To 2022 ήταν μία πολύ δυνατή χρονιά για τους SOFI TUKKER, οι οποίοι έπαιξαν μερικές από τις πιο σημαντικές συναυλίες της καριέρας τους, δίνοντας ζωή στο πιο πρόσφατο project τους ‘WET TENNIS’.

Στο Ευρωπαϊκό μέρος της περιοδείας, έκαναν sold out show απο το Παρίσι μέχρι την Ankara, ενώ στο πρώτο Βόρειο Αμερικάνικο μέρος της περιοδείας έκαναν shows στο Berkeley’s Greek Theatre μπροστά σε 8.500 θαυμαστές, στο Los Angeles’ Shrine Expo Hall μπροστά σε 7.500 θαυμαστές και στην γενέτειρά τους στο χώρο του Brooklyn Mirage βρέθηκαν 5.000 θαυμαστές. Ακόμη, το duo κατάφερε να λάβει τη 2η χρυσή του απονομή στην Αμερική για το single “Purple Hat”, μετά την διεθνή επιτυχία του group, του “Best Friend” και όλα αυτά αφότου κέρδισαν δύο υποψηφιότητες για δύο βραβεία GRAMMY για το single “Drinkee” από το album ‘Treehouse’.

Τσέκαρε και αυτά: