Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι το οποίο – οι περισσότεροι γνώρισαν μέσω του GNTM – αλλά όσοι ξέρουν από μόδα, την είχαν δει πολύ νωρίτερα να κοσμεί τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών.

Το μοντέλο με τις εκρηκτικές καμπύλες και το εντυπωσιακό μονόφρυδο, έχει απασχολήσει τo τελευταίο διάστημα με τις ατάκες της, με όσα έκανε στο GNTM και με το γεγονός πως επέστρεψε στο show των μοντέλων για να πει ξανά την άποψη της για όλα όσα συμβαίνουν.

Όμως, υπάρχει κάτι το οποίο ίσως και να μην το γνωρίζει! Και πρέπει να σου πούμε πως το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία, κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στο Instagram!

Υπάρχει ένας λογαριασμό που φέρει το όνομα της Χατζηπαντελή και παρουσιάζει φωτογραφίες της, χωρίς όμως το έντονο χαρακτηριστικό της, το οποίο δεν είναι άλλο από το μονόφρυδο.

Στο λογαριασμό υπάρχουν μέχρι στιγμής 4 φωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν μια άλλη “όψη” του μοντέλου καθώς “λείπει” το μονόφρυδο και δεν ξέρουμε αν μας αρέσει!

Το μονόφρυδο είναι μια τάση στην παγκόσμιο μόδα η οποία ξεκίνησε από κορίτσια όπως η Σοφία Χατζηπαντελή και μέσω αυτού, δείχνουν πως κάτι το οποίο δεν είναι αρεστό σε μια μερίδα του κόσμου, δε σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι η δύναμη τους και να τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Ο λογαριασμός στο description αναφέρει το εξής :

“SOPHIA HADJIPANTELI ALLA ME 2 FRIDIA”.

Και δεν ξέρουμε αν έχει διάθεση να τρολάρει ή αν απλά κάποιος ήθελε να δείξει πως μπορεί να είναι το μοντέλο χωρίς το μονόφρυδο αλλά παρακάτω θα βρεις τη real Χατζηπαντελή αν την αναζητούσες.

Και είναι κούκλα!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Έφτασε το δέντρο στο Σύνταγμα

Συμβουλές για σχέσεις : Γιατί στέλνει ο πρώην μήνυμα