Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι αναμφισβήτητα η εκρηκτική παρουσία που όλοι περιμέναμε να δούμε στο φετινό GNTM! Και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πάρει στο πλευρό της τον κόσμο των social media αφού τη στηρίζουν οι περισσότεροι σε όλα όσα λέει.

 

Το γνωστό μοντέλο με τα πολύ έντονα φρύδια έδειξε από το πρώτο επεισόδιο του GNTM πώς δε βρέθηκε στο ριάλιτι τυχαία και πως δε θέλει να παίξει! Και για αυτό το λόγο την είδαμε να γίνεται έξαλλη με πολλά πράγματα τα οποία την ενόχλησαν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Μια κοπέλα από την Κύπρο κατάφερε να φέρει αναστάτωση στους κριτές, καθώς είχε ήδη τρία πρακτορεία στην “πλάτη” της και στο πλατό εμφανίστηκαν και οι δυο ατζέντισες της. Αμέσως υπήρξε μια μικρή “μάχη” καθώς ο Τάσος Σοφρωνίου δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έπρεπε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα έτοιμο μοντέλο το οποίο ενδεχομένως να θέλει μόνο την προβολή.

Και ο Γιώργος Καράβας δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί για 10 χρόνια δεν πήγε σε άλλη αγορά για να μπορέσει να συνεχίζει την δουλειά της. Και όταν πετάχτηκαν οι ατζέντισες της να την υποστηρίξουν, η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη και τους ζήτησε να φύγουν.

“Αυτές δε θα την αφήσουν να φύγει από την Κύπρο” είπε απότομα στη Βίκυ Καγιά.

Ο Γιώργος Καράβας πιστεύει πώς κάτι πάει λάθος με τη διαχείριση που γίνεται όσο αφορά την καριέρα της.

Οι μάνατζερς του μοντέλου έγιναν έξαλλες με την “αγένεια” της κριτή και μοντέλου και την αποκάλεσαν “θρασύτατη” και πως είναι πολύ αγενής.

Βέβαια, το κορίτσι ζήτησε “συγνώμη” όταν έφυγε το μοντέλο.

Τσέκαρε και αυτό : Σχέσεις : Τι να κάνεις για να πετύχουν