Για άλλη μία φορά η Σοφία Μουτίδου έδωσε το σωστό παράδειγμα.

Η Σοφία Μουτίδου κάλεσε, μέσω του The Booth, όλους τους διάσημους ομοφυλόφιλους να μιλήσουν δημόσια για τη σεξουαλικότητά τους.

“Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ad

Αυτό έγινε με αφορμή τη συνέντευξη που παρέθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για τη σεξουαλικότητά του και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή του.

“Δεν είναι απλό πράγμα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλο αυτό το «δεν είμαι ομοφοβικός αλλά…», σκεφτείτε όλο αυτό το φλερτ που είχατε με τον συμμαθητή ή τη συμμαθήτριά σας στο σχολειό, το χεράκι – χεράκι, το φιλί, να μη μπορείς ποτέ να το εκφράσεις δημόσια. Ακόμα και το 2020 θα ακούσεις το κάζο, θα ακούσεις την ξεφτίλα.

Ξέρει κανείς τι ξύλο τρώνε τα παιδιά αυτά; Σκέψου να προχωράς και να σε δείρουν! Γιατί; Για κάτι τελείως αυτονόητο. Γιατί έχει μπλε μάτια, ας πούμε. Είναι το αντίστοιχο”, ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός και YouTuber έκανε ένα κάλεσμα – έκπληξη:
“Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ακόμα. Θα φανώ πολύ κακιά. Θέλω να πω, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλοι οι γνωστοί ομοφυλόφιλοι, οι διάσημοι, να το λένε. Κρύβοντας τη ερωτική σου ταυτότητα, το μόνο που κάνει είναι να αφήνεις μια βέβαια κληρονομιά φασισμού και βίας.

Το ότι είσαι διάσημος και θα χάσεις χίλιες φαν, μη φοβάσαι, θα κερδίσεις χίλιους φαν. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, ηθοποιοί, περσόνες, ρεπόρτερ, που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Μη φοβηθείς ότι αν πεις ένα καψουροτράγουδο και είσαι gay δεν θα πορωθούν οι γυναίκες. Θα πορωθούν κι ας είσαι gay”.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το κάλεσμα να γίνει πραγματικότητα, καθώς θα βοηθήσει πολλά νέα παιδιά και θα τους δώσει ένα μεγάλο boostάρισμα προκειμένου να διαχειριστούν τις δικές τους δύσκολες καταστάσεις, αλλά περισσότερο απ’ όλα να νιώσουν πραγματικά ο εαυτός τους.