Σοφιάννα Αβραμάκη

Η Σοφιάννα Αβραμάκη και ο Άρης Σοϊλέδης είναι δύο παίκτες του Survivor που έχουν συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, με συμπαίκτες τους να αφήνουν υπόνοιες ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει μεταξύ τους.

Βέβαια αυτές οι υπόνοιες έρχονται από ανθρώπους που δεν συμπαθούν ούτε τη Σοφιάννα Αβραμάκη ούτε και τον νεαρό ποδοσφαιριστή και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνυπολογίσει κάποιος πριν αρχίσει να τους κατηγορεί. Και λέμε κατηγορεί με δεδομένο πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει ήδη σχέση στην Αθήνα και ο άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Το σίγουρο είναι πως η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι στην ομάδα του Άρη Σοϊλέδη, αλλά σε αυτή την ομάδα είναι και η Ναυσικά, ο Απόστολος, ο Σχίζας, η Μέι και μέχρι τώρα η κάμερα δεν έχει εντοπίσει κάτι που να υποδηλώνει ερωτική διάθεση.

Ο ένας στηρίζει τον άλλον βέβαια, αλλά αυτό θα γινόταν σίγουρα κι εάν τα πυρά τα δεχόταν για παράδειγμα και η Μέι ή η Ναυσικά. Όπως και να έχει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκίνησε αυτό το χωρό με τα υπονοούμενα, το οποίο βέβαια το αφήνουμε στην κρίση του καθενός για το εάν τελικά είναι ηθικό ή όχι.

Το Twitter σε όλο αυτό που συμβαίνει έχει πάρει φυσικά θέση και ψήφισε για το εάν τελικά υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες του Survivor και όπως όλα έδειξαν τα πράγματα και οι γνώμες είναι διχασμένες.

Σοφιάννα Αβραμάκη

 

Όπως ολοι βλέπουμε το 52,2% των χρηστών θεωρεί πως σαφώς υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, ενώ το 47,8% απαντά σε καμία περίπτωση.

Και η συνέχεια επί της οθόνης για να δούμε ποιοι λένε τελικά ψέματα!

by Praxitelis Sarantopoulos