SOLMEISTER

Ο καταξιωμένος πλέον στιχουργός, συνθέτης, παραγωγός και performer SOLMEISTER υποδέχεται το 2023 με ολοκαίνουργιο album!

Στην πιο γόνιμη καλλιτεχνικά φάση της πολύχρονης πορείας του και λίγο μετά την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής και πλέον επιτυχημένη κοινή του περιοδεία με την Marseaux, ο Solmeister παρουσιάζει μια σειρά από 9 τραγούδια που εντυπωσιάζουν και συγκινούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το “SOLMEISTER 1S D3AD” αποτελεί ένα τολμηρό και αιχμηρό μουσικό project του Solmeister στο οποίο ο πολυπρόσωπος και ακόρεστος δημιουργικά καλλιτέχνης παρουσιάζει μέσα από τα κομμάτια του ιστορίες πικρές αλλά ταυτόχρονα λυτρωτικές, σμιλεμένες μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις και rock-bottom βραδιές και συγκυρίες.

Ήδη τα δύο πρώτα singles του άλμπουμ “NANCY (trust issuez)” & “Annie” που κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2022 ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα την αναμονή για την αποκάλυψη του υπόλοιπου album. Πάντα απρόβλεπτος, ο Solmeister έχει καταφέρει να μας αφήνει να αναρωτιόμαστε για κάθε επόμενο μουσικό βήμα του, διατηρώντας όμως το γνήσιο της προσωπικότητάς του όπως μας παρουσιάστηκε στα albums Cool Kids Never Die, Χάρτινο Βασίλειο και Τα Λέμε στην Κόλαση. Εξίσου εμφατικά εκπλήσσει και εδώ, στο πιο ιδιαίτερο ίσως βήμα της μέχρι στιγμής πορείας του!

Πέρα από τις δικές του μουσικές εξορμήσεις, ο Solmeister υπογράφει επί σειρά ετών, στιχουργικά, συνθετικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια της pop star Marseaux, που αυτή την περίοδο ετοιμάζει την επερχόμενη, τρίτη σε σειρά, πλήρη δισκογραφική της δουλειά, διάδοχο του υπερεπιτυχημένου “Chica” album του 2021, που συγκέντρωσε εκατομμύρια ψηφιακά streams, εκτοξεύοντάς την στην στρατόσφαιρα του mainstream appeal και success.

Το 5o προσωπικό album του Solmeister “SOLMEISTER 1S D3AD” κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακούστε τα κομμάτια του εδώ! 

Τσέκαρε και αυτά: