Solmeister

Το πρώτο single του Solmeister μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο “SOLMEISTER 1S D3AD” μόλις κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα, τις streaming υπηρεσίες και το YouTube.

Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία διαφοροποίησης και πειραματισμού, και το πιο πρόσφατο “Τα Λέμε Στην Κόλαση” να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας.

Τσέκαρε το βίντεο εδώ! 

Ο αιώνιος έφηβος Solmeister επιστρέφει στην πιο γόνιμη φάση της μέχρι στιγμής πορείας του με το “NANCY (trust issuez)”, εγκαινιάζοντας το νέο era του και παρουσιάζοντας ταυτόχρονα μέσα από το music video της κυκλοφορίας και το νέο του hairstyle, προκαλώντας φρενίτιδα στους fans.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Βρείτε το “NANCY (trust issuez)” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://solmeister.lnk.to/Nancy_TrustIssuezPR

Πέραν των δικών του μουσικών εξορμήσεων, ο Solmeister συνυπογράφει στιχουργικά, μουσικά και σε επίπεδο παραγωγής τα τραγούδια του WNCfam, και της pop star Marseaux, που το 2021 κυκλοφόρησε τον δεύτερο σε σειρά προσωπικό της δίσκο, με τίτλο “Chica”, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια ψηφιακά streams και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον πυρήνα των οπαδών της νεανικής μουσικής κολεκτίβας.

Το 5o προσωπικό album του Solmeister “SOLMEISTER 1S D3AD” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Τσέκαρε και αυτά : 

Χριστούγεννα Σταύρος Νιάρχος : Πότε ξεκινούν οι γιορτές

Avatar : Το trailer της νέας ταινίας