South Park

Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, οι δημιουργοί του γνωστού animation “South Park” αποφάσισαν να εμφανίσουν το πρόσωπο ενός από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, του Κένι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα τελευταία 25 χρόνια ο Κένι, ο Κάιλ, ο Καρτμαν και ο Σταν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικούς θαυμαστές και να χαρίζουν γέλιο με τις ατάκες τους και με το γεγονός πως βρίζουν ακατάπαυστα τους πάντες και τα πάντα!

Το πρόσωπο του Κένι φαίνεται σπάνια καθώς είναι “κουκουλωμένο” με ένα πορτοκαλί φούτερ και θυμίζει τους αστροναύτες ή τους καταδύτες και μετά από 10 ολόκληρα χρόνια αποφασίστηκε να φανεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

To South Park βρέθηκε στο στόχαστρο πριν από λίγο καιρό καθώς οι δημιουργοί του είχαν δημιουργήσει μια παρωδία με δυο χαρακτήρες που θύμιζαν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και είχαν προκληθεί αντιδράσεις ενώ και το ζευγάρι φέρεται να ενοχλήθηκε από όσα ειπώθηκαν στη σειρά!

Οι δημιουργοί της σειράς σχολιάζουν κατά καιρούς μέσω των χαρακτήρων τους όσα συμβαίνουν στον κόσμο και οι θαυμαστές της είναι χιλιάδες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως συνεχίζεται για τόσα χρόνια!

Τσέκαρε και αυτά: