Σούπερ Κική

Σούπερ Κική… Ένας όνομα, μια ιστορία! Ένα κορίτσι που έχει μπλε μαλλιά, χιούμορ που θα ζήλευαν πολλοί μεγάλοι κωμικοί και μια παιδική ψυχή που δε θα θέλαμε με τίποτα να αλλάξει!

Η γνωστή instagrammer-κωμικός, Κική Λιτσάκη, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show», και μίλησε για τη ζωή της! Μια ζωή θυελλώδης, με ανατροπές και πολύ σκοτεινές στιγμές! Μια ζωή που κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ταινία και να «αγγίξει» πολύ κόσμο! Και για πρώτη φορά είδαμε τη «φωνακλού» (πεθαίνουμε όταν ουρλιάζει στα βίντεο της για διάφορες καταστάσεις) να «λυγίζει» και να λέει την ιστορία της!

Ναρκωτικά, φυλακή, κακοποίηση και οικογενειακά θέματα! Ένα συνονθύλευμα καταστασέων που δημιούργησαν το πλάσμα που εμείς σήμερα γνωρίζουμε ως «Σούπερ Κική». Γιατί είναι σούπερ για όλους τους σωστούς λόγους!

Εγώ δε θα σταθώ σε όλα αυτά που πέρασε το κορίτσι μας – είναι «μας» γιατί το έχει κερδίσει με τον τρόπο της- αλλά στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει όλα αυτά που ήρθαν στη ζωή της! Και πίστεψε με, δεν της ήρθε τίποτα εύκολα και αυτό φαίνεται στα μάτια της!

Αλλά δε θέλω να δω τη φάση ως ένα ακόμη sad story γιατί δεν είναι! Παρόλο τις αντιξοότητες και όλα αυτά που της συνέβησαν, εκείνη «πάλεψε» με τους δαίμονες της, πήρε σκληρά μαθήματα και σήμερα μας χαρίζει άπειρες στιγμές γέλιου και αισιοδοξίας! Και για αυτό είναι Super!

H Σούπερ Κική κατάφερε με τα λόγια της να με συγκινήσει (ναι, θα το παραδεχτώ! Έπαιξε και κάποιο δάκρυ, αλλά όχι από στεναχώρια αλλά από χαρά). Με συγκίνησε ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τα πράγματα και δε σταματούσε να αναφέρει την εκπληκτική δουλειά που κάνει το ΚΕΘΕΑ! Μπορεί να σου φαίνεται οξύμωρο αλλά η χαρά είναι τεράστια! Τεράστια γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν ψυχή η οποία σου δίνει και εσένα δύναμη να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να σου συμβαίνει!

Και μόνο χαρά μπορώ να νιώσω για αυτό το τρελό κορίτσι! Το χειροκρότημα της αξίζει για όλα αυτά που κατάφερε και θα συνεχίσει να καταφέρνει!

Θέλω να δεις όλη τη συνέντευξη της Κυριακής και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα:

@STYLEFREAKALEX

Τσέκαρε και αυτό: Μαραντόνα: Η στιγμή που έβαλε γκολ στην Ελλάδα