Σούπερ μάρκετ

Πολλοί από εμάς πάμε στο σούπερ μάρκετ έχοντας στο μυαλό μας ότι θα βάλουμε 5-6 πραγματάκια στο καρότσι και όταν φτάνουμε στο ταμείο βλέπουμε ένα λογαριασμό ο οποίος είναι πιο φουσκωμένος και από τη ρόδα του αυτοκινήτου μας!

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι παρασύρονται από τα ψώνια που κάνουν στο σούπερ μάρκετ και καταλήγουν να δαπανούν πολλά χρήματα ενώ στην ουσία δεν υπάρχει λόγος! Βλέπουμε προϊόντα τα οποία είναι πολύ όμορφα οπτικά και νομίζουμε πως πρέπει να τα δοκιμάσουμε, δεν ελέγχουμε τα ντουλάπια στο σπίτι με αποτέλεσμα να παίρνουμε παραπάνω πράγματα και όλα αυτά δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο!

Υπάρχουν όμως κάποια κόλπα τα οποία θα σε βοηθήσουν να μη χαλάς πολλά χρήματα στο αγαπημένο σούπερ και να είναι η τσέπη σου χαλαρή!

#1. Κάνε λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι και μην αγοράσεις τίποτα παραπάνω! Έλεγξε τα ντουλάπια σου, το ψυγείο και έπειτα γράψε αυτά που χρειάζεσαι!

#2.Μην παίρνεις καρότσι! Προτίμησε το καλάθι γιατί είναι πιο μικρό και σου γεμίζει το μάτι!

#3.Κυνήγησε τις προσφορές και κάνε μια έρευνα πρώτα στο διαδίκτυο για να δεις που μπορείς να πετύχεις την καλύτερη τιμή!

Απλά και εύκολα!