Σούπερ μάρκετ

Μια επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ μπορεί να μας οδηγήσει στη στιγμή που στο διάδρομο με τα αναψυκτικά μπορεί και να γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας! Τουλάχιστον, για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αυτό έγινε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O 78χρονος Ντένις Ντελγκάντο και η 72χρονη Μπρένταν στην Αριζόνα απέδειξαν πώς ο έρωτας “χρόνια δεν κοιτά” και γνωρίστηκαν σε ένα καταστήματα τροφίμων ενώ ψώνιζαν και στον διάδρομο με τις σάλτσες έγινε η πρώτη επαφή.

Οι δυο τους , μετά από συζήτηση κανόνισαν να πάνε μαζί στην εκλλησιαστική λειτουργία την εβδομάδα που ερχόταν. Μετά από αυτό το ραντεβού ξεκίνησαν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μιλούσαν για τους συντρόφους τους οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή.

Έχοντας ζήσει με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για πολλά χρόνια, ένιωσαν αμέσως οικειότητα διότι το μόνο που ήθελαν ήταν η συντροφικότητα.

“Φορούσαμε και οι δύο μάσκες και της λέω: “Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο πράγμα όταν φοράς μάσκα; Μπορείς να περάσεις από αυτούς που δεν φορούν μάσκα και να τους βρίζεις σιωπηλά, χωρίς να ακούν λέξη από όσα λες”, και εκείνη άρχισε να γελάει”, είπε ο 78χρονος.

Στις 19 Νοεμβρίου επέστρεψαν στον διάδρομο τους στο σούπερ μάρκετ και παντρεύτηκαν! Η ελπίδα για έρωτα και συντροφικότητα δεν πεθαίνει ποτέ!

Τσέκαρε και αυτά :

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τετάρτη 30/1

Χριστούγεννα 2022 : Τι να κάνεις αν είσαι single