Σουβλάκια Αγία Βαρβάρα

Σουβλάκια Αγία Βαρβάρα: Τα σουβλάκια είναι σχεδόν το εθνικό φαγητό για τους Έλληνες και κάτι που είμαστε γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Και για αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχουν παντού δεκάδες καταστήματα με σουβλάκια σχεδόν σε κάθε γειτονιά.

Πλέον όμως ο ανταγωνισμός έχει γίνει μεγάλος και η γευσιγνωσία για ένα σουβλάκι δεν είναι αστείο πράγμα! Γυρνώντας σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής αναζητώντας τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε φαγητό ή ποτό, βρεθήκαμε στην Αγία Βαρβάρα.

Εκεί εντοπίσαμε το Αλεξανδρινό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 141-143 και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις γεύσεις. Το πρώτο που συνειδητοποίησαμε και αρκετά γρήγορα είναι πως τίποτα δεν είναι προψημένο ή προτηγανισμένο, γεγονός που μας άρεσε ιδιαίτερα και μας έδωσε good  vibes για τη συνέχεια.

Το κατάστημα Αλεξανδρινό διέθετε έναν αρκετά μεγάλο κατάλογο προϊόντων και μιας και η παρέα ήταν μεγάλη αποφασίσαμε να κάνουμε το μεγάλο αμάρτημα και να δοκιμάσουμε πολλά… πολλα όμως.

 

Τα σουβλάκια Αγία Βαρβάρα ήταν εξαιρετικά και τόσο πλούσια που χορταίνεις μόνο στη θέα! Αυτό που δεν περιμέναμε να ήταν εφάμιλλο μεγάλων και ακριβών εστιατορίων ήταν το φιλέτο κοτόπουλο. Πλούσια γεύση, με μυρωδιές που ταξίδευαν τον ουρανίσκο σου, αλλά συγχρόνως τόσο ελαφριά που σου έδιναν διαρκώς την αίσθηση ότι θέλεις κι άλλο!

Οι πιο σκληροπυρηνικοί της παρέας αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη σκεπαστή και αυτό που ακολούθησε είναι ακατάλληλο! Λαχταριστή γέμιση, με μία αφράτη πίτα, χωρίς τη γνωστή λαδίλα που εντοπίζουμε συνήθως, πλούσια σε κρέας και απόλυτα γευστική.

 

Το Αλεξανδρινό προς μεγάλη έκπληξη διέθετε και σαλάτες και δεν εννοούμε μόνο τις παραδοσιακές! Υπάρχουν εξαιρετικά πιάτα από γευστικές σαλάτες ακόμα και για αυτούς που δηλώνουν vegan έστω και ένα τέτοιο μέρος.

Η εμπειρία πάντως στην Αγία Βαρβάρα ήταν εξαιρετική και με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσουμε και τα αντίστοιχα καταστήματα στο Παγκράτι και στο κέντρο της πόλης, το Μοναστηράκι!

Αθηνάς 53, Αθήνα | 21 0323 7340
Υμηττού 90, Παγκράτι | 21 0724 0599
Μ. Αλεξάνδρου 141-143, Αγ. Βαρβάρα | 21 0569 3480

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος